Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6-7 hetes terhesen negatív teszt?

6-7 hetes terhesen negatív teszt?

Figyelt kérdés

múlt hét szerdán 6 hetes terhességet állapított meg az uh,28mm szabályos petezsák.pénteken ugyan ez.mensim 5 nap késés után 3 nap barna volt.lehet hogy üres marad a petezsák azért negatív?x-epilt csináltam,kettőt.annyira aggódok,mert 12 év után először sikerülne.vélemények?

ja:barnáztam is,duphastont kaptam,elmúlt.elmúlna ha nincs baba?

2010. ápr. 20. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
A teszt tévedhet, a doki uh-val ritkán. Ha megállapította a doki a terhességet, akkor minek tesztelsz? Csak magadat idegesíted teljesen feleslegesen. Ha elment volna a kicsi, akkor is pozitív lenne a teszt még pár napig, mert a hcg nem ürül egyik pillanatról a másikra. Nyugi!
2010. ápr. 20. 09:49
 2/6 A kérdező kommentje:
3 teszt is téved?én attól félek nincs benne baba.mert 1 hete üres volt a petezsák.azt mondta most péntekre már elő kell bújjon.de ha nega akkor nem?
2010. ápr. 20. 10:10
 3/6 anonim ***** válasza:
55%

Tehát üres volt a petezsák?Közben a tesztek negatívak?Hát sajnos sokszor az van,hogy üres is marad,a hormon meg nem termelődik hiszen nincs ami termelné:((

Én drukkolok,de készülj a rossz hírre is.

16+2 heteske.

2010. ápr. 20. 10:18
 4/6 A kérdező kommentje:

igen.készülök a rossz hírre is,hisz valósznű.

nega teszt,üres petezsák,tünetmentesség.....

csak hasszúrka,mindjárt megjön érzés,sűrű pisilés van.

ja érzékenyebb mellbimbó.

2010. ápr. 20. 10:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
ebből még azért bármi lehet.
2010. ápr. 20. 11:12
 6/6 A kérdező kommentje:
sejtésem beigazolódott..pénteki uh-on már a petezsák se volt meg.felszívódott.el kellene kezdődni vérezni,de nem akar.doki azt mondta akkor műtét lesz.:((
2010. ápr. 25. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!