Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik, hogy 5-6 hetes...

Létezik, hogy 5-6 hetes terhesen a teszt nem mutat semmit?

Figyelt kérdés

Valakivel megesett már?? Csak mert sokaknál olvasom ezt.

Köszi a válaszokat.

2010. márc. 8. 12:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
persze hogy megeshet! ezesetben vegyél másikat és csináld ujra a tesztet! ha már az is negativ akkor menny dokihoz a biztosnág kedvéért!!
2010. márc. 8. 12:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen létezhet!Pár nap múlva ismételd meg!:)
2010. márc. 8. 12:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom téves negatív teszt van de téves pozitív nincs! Pár nap múlva reggel ismételd meg esetleg másfajta teszttel.
2010. márc. 8. 12:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Egy barátnőmnek a 7.héten lett először pozitív a tesztje.
2010. márc. 8. 12:21
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Vaterás one stepet csináltam, igaz nem reggel és negatív lett pedig "elméletileg" most léptem a 6. hétbe. :)

2010. márc. 8. 12:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem is One Step tesztem volt és az elmaradt mensi első napján este nyolckor kimutatta.
2010. márc. 10. 10:47
 7/11 anonim ***** válasza:

A one step teszt nagyon megbízható,kimaradt mensi napján már pozi volt.

Szerintem nem vagy terhes:(

10+3 hetes kismami.

2010. márc. 10. 11:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen létezhet nálam is így volt két teszt is negatív lett de csak nem jött meg elmentem a dokimhoz ott közölte hogy 8 hetes terhes vagyok minden rendeben van volt szívhang és rendesen fejlődött addig is. Most már 17 hetesek vagyunk boldog babavárást kívánok nektek. 17 hetes km
2010. márc. 10. 12:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyhéten belül 3 tesztet csináltam.

elsőkettő között volt 2 nap külömbség, és a harmadik rá 3-4 napra vasárnap hajnalban(!!! tehát első vizeletből) lett pozitív rögtön hogy rápisiltem és megnéztem és ott volt a + jel... Én clerablue-t vettem. D&M 1500-2000 forint

2010. márc. 10. 12:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Azóta nem ismételted meg a tesztet? Mert ha másik se mutatja ki azóta sem, akkor valószínüleg nem vagy terhes.
2010. márc. 11. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!