Ha már szültem, akkor is bennt kell maradni egy éjszakát abortusz esetén?
Figyelt kérdés
Védekeztünk, de sajnos nem sikerrel, így nem tarthatom meg a babát, hagyjuk, hogy mik miatt.
A kérdésem az, ha bejelentkezem abortuszra, akkor mennyi időt kell bennt töltenem? Vagy ha felkeltem mehetek is haza? Van egy 5 hós kisfiam, nem tudom sokáig másra hagyni.
Kérem, az ítélkezők nyomják meg a vissza gombot! Köszönöm.
2011. febr. 11. 09:00
11/11 anonim válasza:
utolsó vagyok, én sztkra mentem, nem volt magánom, és totál jól bántak velem, mintha sajátom lenne a doki! viccelődtünk, beszélgettünk ,oldottuk az amúgy feszült hangulatot...és ha gond ban vissza mehetsz! én is most egyik éjjel vissza szaladtam mert megerősödött a vérzésem, és elláttak, megvizsgáltak, szerencsére semmi baj nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!