Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha már szültem, akkor is...

Ha már szültem, akkor is bennt kell maradni egy éjszakát abortusz esetén?

Figyelt kérdés

Védekeztünk, de sajnos nem sikerrel, így nem tarthatom meg a babát, hagyjuk, hogy mik miatt.

A kérdésem az, ha bejelentkezem abortuszra, akkor mennyi időt kell bennt töltenem? Vagy ha felkeltem mehetek is haza? Van egy 5 hós kisfiam, nem tudom sokáig másra hagyni.

Kérem, az ítélkezők nyomják meg a vissza gombot! Köszönöm.

2011. febr. 11. 09:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom kellemetlen helyzet.

Nekem missed ab-om volt és mellette 21 hós kislányom én jól voltam mehettem haza mütét után 5 órával.

Úgy tudom hogy ha már szültél és úgy van ilyen mütéted ha jól vagy mehetsz természetesen ha belázasodsz vissza lehet menni a zárójelentéssel de erre kevés az esély ha normálisan megcsinálják.

2011. febr. 11. 09:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Remélem ez mindenhol így van. (Szolnok/Szentes) Ha bennt akarnak tartani esetleg (panasz nélkül) akkor saját felelősségemre távozhatom nem ?
2011. febr. 11. 09:24
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Igen biztosan távozhatsz viszont ha utánna bajod van - belázasodsz ugyanoda nem mehetsz vissza a panaszoddal.

ez az egyetlen hátránya. legyen veled valaki mert eléggé gyenge leszel .

2011. febr. 11. 09:30
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A párom mindenképpen mellettem lesz, egyedül nem is tudnám végigcsinálni.
2011. febr. 11. 09:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez természetes.

Nem fáj testileg olyan mint ha mensi görcs utánna és kb. 2 napig van vérzés.

Pihenés szükséges ne emelgess és kádfürdő + nemi élet 6 hétig való szüneteltetése.

2011. febr. 11. 09:43
 6/11 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm!

Még annyi, hogy jobb, ha magándokihoz megyek és úgy intézem, vagy az SZTK is jó?

Igazából nem szeretném, ha úgy bánnának velem, mint a kutyával, meglesz ott a magam baja. Szülés után is olyanok voltak az emberrel, mint a pokróc, hát akkor egy abortuszon?!

2011. febr. 11. 09:48
 7/11 anonim ***** válasza:

A magándoki valószinűleg hamarabbra talál, vagy csinál neked időpontot, mint az sztk-s, ahol lehet heteket kell várnod.

Sajnálom:-(

kitartás!!!

2011. febr. 11. 10:43
 8/11 anonim ***** válasza:
biztosan hazaengednek hamar de ha baj van vissza lehet menni foleg ha van fogadott dokid...csak azert mert eljottel meg nem fognak hagyni "bosszubol" elverezni vagy elfeertozni...ez egy ambulans mutet lesz tehat megcsinlajak es tavozol de vissza kell majd menni vizsgalatra...sajnalom ami veletek tortent es sok kitartast kivanok
2011. febr. 11. 10:59
 9/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm! Azt hittem, majd lehurrogtok, de kellemesen csalódtam.

Úgy néz ki, egyik ismerősöm dokija elvállal egy másik városban annak ellenére, hogy nem oda tartozom körzetileg. Majd megírom, hogy mi volt és mégegyszer nagyon köszönöm!

2011. febr. 11. 11:06
 10/11 anonim ***** válasza:
szia, nekem m1 hete volt abortuszom 8 hós baba mellett... ha gondolod írj privit. és saját felelősségre haza mehetsz, de alá kell írnod papírt, és vigyázni nagyon magadra otthon, én reggel 7re mentem, és 4 körül jöttem haza. addig KO voltam.
2011. febr. 11. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!