Mikor derül ki, hogy lesz-e tejem?
Figyelt kérdés
Első babámat várom és nem igazán vágom ezeket a dolgokat... Ez csupán akkor derül ki, ha már meg van a bébi? Esetleg genetika? Vagy tehetek azért vmit, hogy legyen majd tejem?2009. febr. 10. 18:14
1/7 anonim válasza:
Szülés után derül ki. De lehet, hogy van 1 hónapig aztán nincs ezt nem lehet így tudni. Vagy előszür nincs aztán beindul.
A genetika sem mérvadó mert anyunak pl. egyik gyereknél volt másiknál (persze, hogy nálam :-/) meg nem.
Vannak teák meg homeós bogyók amiket ki lehet próbálni van akinek bejön van akinek nem.
Idegeskedni nem szabad és úgy kell hozzáállni, hogy természetesen lesz tejed.
2/7 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, ezt nem lehet előre tudni. Anyukámnak például velem rengeteg teje volt, még tejtestvéreim is voltak, a tesómat meg 1 hónapig tudta szoptatni. Ha valakinek van tök mindegy mit eszik, iszik, van, ha meg nincs, a csodaszerek nem csinálnak tejet.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Reménykedtem, hogy esetleg van vmi biztos módszer, amitől lesz!
2009. febr. 10. 18:29
4/7 anonim válasza:
allitolag a legbiztosabb, ha gyakran mellre teszed.
komenymagos tea, alkoholmentes sor, homeos teak, kapszulak, gyakori fejés segíthet, de szerintem ha gyakran mellre tesszuk majd, az lesz a legbiztosabb :)
5/7 anonim válasza:
Én még a görögszénamagot hallottam, hogy jó tejbeindító. De van aki tényleg hiába próbálkozik, nem jön össze.
6/7 anonim válasza:
A legjobb tejszaporító a baba. Ha teheted, kérd ki a babát magad mellé a kórházban és nem kell betartanod a 3 órás szoptatási időközöket, sűrűbben is etetheted és elkerülheted, hogy beteáztatva kapd meg a babát szoptatáskor.. Így gyorsabban belejöttök a szopizásba mindketten. Nagyon fontos, hogy jól legyen a baba mellre téve. Ezt a csecsemős nővérek szokták általában megmutatni, de nyugodtan kérj tanácsot tapasztalt anyukáktól, ők is sokat segíthetnek, mert a nővérek sokszor nem érnek rá... Persze vannak mindenféle csodaszerek is pl. homeós bogyók, teák, More Milk kapszula stb. mindenkinél más jön be. Könnyű szülést és sok tejcsit Nektek!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek és minden jót!
2009. febr. 11. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!