Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor derül ki hogy lesz-e tejem?

Mikor derül ki hogy lesz-e tejem?

Figyelt kérdés
Most 30 hetes vagyok de nem duzzadt a mellem és nem is fáj. Semmi jele sincs a tejnek. Irjátok le tapasztalataitokat kinek hogy indult be a teje. Mit igyak hogy elösegitsem?
2008. szept. 5. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, nem azon múlik, hogy lesz e tejed, hogy mekkora most a melled. Szülés után biztosan lesz annyi előtejed, hogy elég legyen a picinek. Nagyon gyorsan megindul, általában másnap, de egy-két napon belül biztosan. Aztán majd meglátod, hogy szükség van e arra, hogy különböző teákat igyál. Az biztos, hogyha sok folyadékot iszol, azzal nem csinálsz semmi rosszat.
2008. szept. 5. 09:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia.Engem igaz császároztak,előtejem kb másnap már volt de a babának nem volt elég.Tápszert kapott már másnaposan,meg cukros vizet.Jelzem így,h.rendesen kapott enni nem is sárgult be!A tejem 5dik nap lövellt be,de ittam hipp natal teát egy litert per nap-mézzel,és szedtem az urtica urenst 5ch-t és a riccinus 5ch-t homeos bogyókból.Ha beindul a tejed a bogyókat abba kell hagyni.A teát ihatod bármeddig.Jókat hallottam a more milk ről de az drága nagyon sztem csak akkor használd ha végképp nincs elég tej

Azt ne feledd magától ritka,hogy sok tej legyen.Sokat tedd mellre és utána fejd le mindig a cicit és min 3-4liter folyadék kellene,h.lecsússzon.Ha beindult a tejed hagyd,hogy beálljon a szopi 3órákra,mert így neked is van időd töltődni és a babának is van ideje emészteni,különben nyűgös lesz egész nap,mert fájni fog a hasa..két szopi közt adhatsz neki nyugodtan teát vagy vizet.jah és tényleg nem a mellnagyságtól függ mennyi tejed lesz.Ha kitartó vagy és sokat szoptatsz eleget pihensz,fejed magad és rendesen eszel iszol akkor lesz bőven tejcsi.Csak kitartást,nem mindenkinek jön könnyen.Nekem is nehezen lett elég és még most sem stabil..8hetesek vagyunk

2008. szept. 5. 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Hello! Nekem szülés után 4. napra indult be a tejem és semmi előtejem nem volt, meg is voltam ijedve rettenetesen, végig arra gondoltam és mondogattam is magamban hogy táplálni akarom a gyermekemet...és 4. nap megjött a tej, folyt kifelé mint a víz a csapból :-))) 9 hónapos a kislányom és még mindig szinte csak anyatejes, mert elég neki a tej, ja és 10 kg a "pici" súlya. Az előttem szólók leírták mivel tudod szaporítani a tejed, ezek mind beváltak nekem is. Egy szó mint száz, ne aggódj ha nincs előtejed, ne ijedj meg, mert többet ártasz vele mint használsz. Amikor tudsz pihenj majd sokat, és a sok folyadék a lényeg, na meg a pozitív hozzáállás! Sok sikert!!!
2008. szept. 5. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nekem sem duzzadt a cicim a terhesség alatt,nem is fájt, sőt most sem kell nagyobb melltartó mint annak előtte, mégis régóta szoptatok.
2008. szept. 5. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!