Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudhatom, hogy fejlődik...

Honnan tudhatom, hogy fejlődik-e a babám?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam uh-n (5hetes vagyok),látta is a babát,csak még picuri.És 2 hét múlva megyek vissza.Addig honnan tudhatom,hogy minden rendben?
2009. febr. 10. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Igazából nem tudhatod. De nem kell aggódni. Minden rendben lesz. Én amikor megtudtam, hogy babánk lesz, nagyon boldog voltam és eszembe se jutott, hogy baj lehet. Ne gondolj rosszra! Élvezd! Minden jót!

24 hetes kismami

2009. febr. 10. 13:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!Köszi a választ!Nem gondolok rosszra,csak olyan soká lesz az a 2 hét!:-)

Boldog babavárást!!!:-))

2009. febr. 10. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia. Szintén 5 hetes vagyok. Nem tudhatod biztosra, én is pont ezen gondolkodtam. 4 napja még csak 3 mm-es petezsákom volt hüvelyi uh-n és most meg hasival 8 mm-es. 4 nap alatt sokat nőtt. Engem ez egy kicsit megnyugtatott. Csak szépre és jóra gondolj, én is ezt teszem. És megbeszéltem a "pacámmal" hogy fejlődjön szépen és egészségesen, én meg mindent megadok majd neki ami tőlem (és a férjemtől) telik és szeretetben felneveljük :):):)

Pozitív gondolkodás!!! :)

Sok boldogságot!

2009. febr. 10. 14:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi szépen!Sok boldogságot nektek is!:-D
2009. febr. 10. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!