Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki vállalja fel, hogy dohányzi...

Ki vállalja fel, hogy dohányzik terhesen?

Figyelt kérdés
A legtöbb nő tagadja, hogy dohányozna terhesen, és mégis elszív egy-két cigarettát a nap folyamán. Ti hogy álltok ezzel? Nekem sok ismerősöm végig cigizett terhesség és szoptatás alatt, de bizonyos társasában letagadták, hogy igaz lenne. Szerencsére a babájuknak nincs semmi baja.
2011. febr. 9. 13:52
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
50%
Sziasztok! Én is cigizem a terhességem alatt, de szintén napi 5-6 szálat. Szerintem ettől semmi baja nem lesz a babának, és nekem jól esik. Amúgy nagyon sok embertől hallottam, hogy az orvos azt tanácsolta, hogy aki nagyon sokat cigizett a terhessége előtt, az ne hagyja abba hirtelen, mert a szervezete a nikotinpótlás miatt annyi nikotint halmoz fel, amennyire szüksége van. És ez ugyan olyan, mintha cigizne, csak sokkal feszültebb lesz az ember a cigi hiánya miatt, ami ugye nem jó.
2011. febr. 10. 11:46
 22/22 anonim ***** válasza:
38%

Sokan vagyunk, akik tudjuk miről beszélünk. Nem ítélkezem, nincs jogom hozzá. De nem fogom tudni megérteni, ha én (aki totál akaratgyenge, soha sem akartam letenni a bagót, 8 évig volt, hogy napi 2 dobozzal is elszívtam, és egy olyan társaságban élek, ahol dohányoznak) letudtam tenni a cigit, akkor bárki le tudja rakni. Nagyon csúnya.

Csak egy kérdésem van: MIÉRT? Miért fontosabb a cigi, mint a gyermeketek egészsége? Miért fontosabb saját önző vágyatok kielégítése? Csak erre feleljen az aki bagózik és terhes. Mer oké magányügy, oké nem ítélkezem, de ezt akkor sem fogom megérteni.

2011. febr. 10. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!