Ki vállalja fel, hogy dohányzik terhesen?
Figyelt kérdés
A legtöbb nő tagadja, hogy dohányozna terhesen, és mégis elszív egy-két cigarettát a nap folyamán. Ti hogy álltok ezzel? Nekem sok ismerősöm végig cigizett terhesség és szoptatás alatt, de bizonyos társasában letagadták, hogy igaz lenne. Szerencsére a babájuknak nincs semmi baja.2011. febr. 9. 13:52
21/22 anonim válasza:
Sziasztok! Én is cigizem a terhességem alatt, de szintén napi 5-6 szálat. Szerintem ettől semmi baja nem lesz a babának, és nekem jól esik. Amúgy nagyon sok embertől hallottam, hogy az orvos azt tanácsolta, hogy aki nagyon sokat cigizett a terhessége előtt, az ne hagyja abba hirtelen, mert a szervezete a nikotinpótlás miatt annyi nikotint halmoz fel, amennyire szüksége van. És ez ugyan olyan, mintha cigizne, csak sokkal feszültebb lesz az ember a cigi hiánya miatt, ami ugye nem jó.
22/22 anonim válasza:
Sokan vagyunk, akik tudjuk miről beszélünk. Nem ítélkezem, nincs jogom hozzá. De nem fogom tudni megérteni, ha én (aki totál akaratgyenge, soha sem akartam letenni a bagót, 8 évig volt, hogy napi 2 dobozzal is elszívtam, és egy olyan társaságban élek, ahol dohányoznak) letudtam tenni a cigit, akkor bárki le tudja rakni. Nagyon csúnya.
Csak egy kérdésem van: MIÉRT? Miért fontosabb a cigi, mint a gyermeketek egészsége? Miért fontosabb saját önző vágyatok kielégítése? Csak erre feleljen az aki bagózik és terhes. Mer oké magányügy, oké nem ítélkezem, de ezt akkor sem fogom megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!