10 hetes terhes vagyok a második babánkkal, és egyszerűen nem hiszem el hogy terhes vagyok (? )
mármint tudom, hogy az vagyok és hál istennek minden rendben is van a terhességgel, de valahogy az agyammal nem tudom felfogni. már elmúltak a terhestünetek, nem hányok, bár reggelente nagyon feszül a mellem. még nem látszik semmi a hasamon. egyébként terveztük a tesót és nagyon örülünk neki, van már egy 2 éves kisfiunk. lehet, hogy a kisfiammmal vagyok annyira elfoglalva, hogy most ez a terhesség annyira nem "köt le" (ezt jó értelembe írtam!) az első terheségnél mindent figyeltem, mindig néztem a hasam...
valaki járt hasonlóan?
Szia!
Teljesen ugyanezt érzem én is, mint TE!!!:)
Nekem 2 éves múlt a kisfiam, nemrég tudtuk meg, hogy jön a tesó, és a pozitív tesztek ellenére, sőt tegnap már az orvos is megerősítette, egyszerűen nem tudom felfogni. Az elsőnél rögtön tudatosult valahogy...pedig mindekettő tervezett baba. Jövőhéten megyek az első UH-ra, talán ha a saját szememmel látom, elhiszem majd.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!