Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes terhes vagyok a...

10 hetes terhes vagyok a második babánkkal, és egyszerűen nem hiszem el hogy terhes vagyok (? )

Figyelt kérdés

mármint tudom, hogy az vagyok és hál istennek minden rendben is van a terhességgel, de valahogy az agyammal nem tudom felfogni. már elmúltak a terhestünetek, nem hányok, bár reggelente nagyon feszül a mellem. még nem látszik semmi a hasamon. egyébként terveztük a tesót és nagyon örülünk neki, van már egy 2 éves kisfiunk. lehet, hogy a kisfiammmal vagyok annyira elfoglalva, hogy most ez a terhesség annyira nem "köt le" (ezt jó értelembe írtam!) az első terheségnél mindent figyeltem, mindig néztem a hasam...

valaki járt hasonlóan?

2011. febr. 9. 09:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tény hogy a 2. terhességnél pörög minden meg már nincs benne az újdonság varázsa de ha teheted találj ki lehetőségeket hogy élvezni tudd írj naplót, fényképezkedjetek stb. mert nagyon gyorsan el fog tellni és majd jó lesz emlékezni a pocakos időszakra.
2011. febr. 9. 09:13
 2/12 A kérdező kommentje:
már nagyon várom, hogy meglegyen a pici! nem bánnám, ha már a 40 ig hét körül járnánk! :)
2011. febr. 9. 09:15
 3/12 A kérdező kommentje:
múlt héten elmentem csak úgy a dokihoz, hogy nézze már meg minden rendben van-e, mert egyszerűen nem alakult ki bennem az hogy kismama vagyok. nézet is nagyot, hogy miket beszélek, de az UH-án minden oké volt.
2011. febr. 9. 09:20
 4/12 anonim ***** válasza:

bocsi hogy ezt írom de lehet azért nem tudod "értékelni" mert még nem volt negativ élményed. Úgyértem szerettetek volna babát és össze is jött.

Sokan megszenvednek érte náluk nem látom hogy ne élveznék a babavárást.

Mi a férjemmel két babát vesztettünk el tavaly igy fel se merül hogy könnyen természetesnek vennénk.

Szóval szerencsés vagy valahol de még nem tudod milyen jó neked!

Szerintem ne sürgesd úgyse tudod előre pörgetni az időt..

2011. febr. 9. 09:28
 5/12 A kérdező kommentje:

értelek, és nagyon sajnálom!

megpróbálom más szemszögből nézni, és tényleg hálát adok az égnek, hogy minden rendben!

2011. febr. 9. 09:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Én az 5. babát várom, és hasonlóan érzek, mint te. Semmilyen kellemetlen tünetem nincs, nem is volt. A gyakori vizelési inger és a mellfeszülés már elmúlt, és 19 hetesen még a normál nadrágomat hordom. Naponta 1-2 alkalommal érzem, hogy mocorog, akkor szokott tudatosodni bennem, hogy újra babám lesz. Pedig tényleg nagyon szeretem Őt, és alig várom, hogy megszülessen, de most még valahogy igencsak passzív tagja a családnak.
2011. febr. 9. 09:34
 7/12 A kérdező kommentje:

gratulálok a nagy családhoz!

hány éves vagy? hány évesek a gyerekek?

2011. febr. 9. 10:04
 8/12 anonim ***** válasza:
39 éves vagyok. 17, 13, 12 és másfél évesek a gyerekek. 2 fiú, 2 lány és most kisfiút várunk.
2011. febr. 9. 10:05
 9/12 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindenkinek a választ, és további szép napot kívánok!

utolsónak pedig valóban szép családja van/lesz, gratulálok még egyszer!

2011. febr. 9. 10:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Néha én is érzek hasonlót, de nem értek egyet az egyik válaszolóval, nekünk sajnos volt negatív élményünk is, igaz, happy end lett a vége. Valahogy ilyenkor jobban leköti az embert a másik baba, nincs annyi időd magaddal, a második babáddal foglalkozni. Én esténként, lefekvés után mindig csak Rá koncentrálok egy ideig.:) Meg nap közben is igyekszem sokat foglalkozni vele, de az eleven kis vasgyúró testvérkéje nem hagy erre sok időt.
2011. febr. 9. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!