10 hetes terhes vagyok a második babánkkal, és egyszerűen nem hiszem el hogy terhes vagyok (? )
mármint tudom, hogy az vagyok és hál istennek minden rendben is van a terhességgel, de valahogy az agyammal nem tudom felfogni. már elmúltak a terhestünetek, nem hányok, bár reggelente nagyon feszül a mellem. még nem látszik semmi a hasamon. egyébként terveztük a tesót és nagyon örülünk neki, van már egy 2 éves kisfiunk. lehet, hogy a kisfiammmal vagyok annyira elfoglalva, hogy most ez a terhesség annyira nem "köt le" (ezt jó értelembe írtam!) az első terheségnél mindent figyeltem, mindig néztem a hasam...
valaki járt hasonlóan?
bocsi hogy ezt írom de lehet azért nem tudod "értékelni" mert még nem volt negativ élményed. Úgyértem szerettetek volna babát és össze is jött.
Sokan megszenvednek érte náluk nem látom hogy ne élveznék a babavárást.
Mi a férjemmel két babát vesztettünk el tavaly igy fel se merül hogy könnyen természetesnek vennénk.
Szóval szerencsés vagy valahol de még nem tudod milyen jó neked!
Szerintem ne sürgesd úgyse tudod előre pörgetni az időt..
értelek, és nagyon sajnálom!
megpróbálom más szemszögből nézni, és tényleg hálát adok az égnek, hogy minden rendben!
gratulálok a nagy családhoz!
hány éves vagy? hány évesek a gyerekek?
köszönöm szépen mindenkinek a választ, és további szép napot kívánok!
utolsónak pedig valóban szép családja van/lesz, gratulálok még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!