Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj, ha néha arra ébredek...

Baj, ha néha arra ébredek éjjel, hogy a hátamon fekszem?

Figyelt kérdés
26 hetes vagyok, hátsó fali a placenta. Nem alszom hanyatt, mindig oldalt, de néha arra ébredek éjszaka, hogy a hátamra fordultam álmomban. Lehet baja ettől a babának?
2011. febr. 8. 07:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem a dokim soha nem mondta és a szülésfelkésítön sem hogy nem szabad a háton aludni.

én is mindig a hátamra fordultam álmomban.

semmi baja nem lett, habár egy idö után éreztem hogy valamit nyom, és egy idö után már ilyen nem nagyon fordult elö.

2011. febr. 8. 08:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is sokszor keltem hanyatt fekvésben, bár az enyém mellső falon tapadt. Nem mondta a doki, hogy baj lehet. Ne izgulj, mikor már akkora lesz a babád, nem is fogsz tudni hanyatt feküdni, mert nyomni fog. Ha meg neki nem kényelmes, úgyis jelzi. Nekem egy-egy rossz fekvőpóznál majd szét rúgta az oldalamat.

34+1 hkm

2011. febr. 8. 08:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Ahogy az előttem szóló is írta, a baba is jelzi, ha nem jó valami. Ha úgy fekszem, ahogy neki nem kényelmes, kapok egy pár kemény rúgást, hogy legyek olyan kedves máshogy helyezkedni :)

Amúgy ne aggódj, amíg mindkettőtöknek kényelmes, addig nyugodtan fekhetsz a hátadon :)

30hkm

2011. febr. 8. 08:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is hátsó fali a placenta, én is rendszeresen hanyatt ébredek..egyszerűen nem kényelmes az oldalt alvás...amúgy most is hanyatt vagyok, bár kétségtelen, hgoy félig ülőpózban kipárnázva...nekem sem mondta a dokim még egyszer sem, hogy nem szabad..sőt a kismama barátnőim is mind azt mondták, hogy ha nem jó a babának ez a póz, azt rögtön jelzi:)

20+3hkm

2011. febr. 8. 08:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is 26 hetes vagyok, hátsó fali placentával.

Ez a kérdés bennem is felmerült, mert oldalfekve fekszem le, de arra ébredek sokszor, hogy háton fekszek és kényelmes. Mivel nem okoz fájdalmat, nem kellemetlen bízom benne, hogy nem okoz gondot.

De pár hete olyan is volt, hogy hason fekve keltem fel. Nem volt semmi rossz érzésem, de úgy megijedtem, hogy a páromat is felkeltettem, hogy összenyomtam a kisfiamat.

Szerencsére minden rendben.

Neked is boldog babavárást kívánok!

2011. febr. 8. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!