Lehet valami baja a picinek? - 32 hetes vagyok és már nem bírok az oldalamon feküdni, akárhogy próbálom. éjszaka többször arra ébredek (vagy a férjem ébreszt fel az én kérésemre), hogy a hátamon fekszem, amit el sem tudok mondani mennyire jól esik!
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 12:41
1/5 anonim válasza:
És miért ne fekudhetnél a hátadon?
A picinek attol semmi baja nem lesz, max. neked terhelodik meg egy kicsit a gerinced.
Boldog további babavárást :)
2/5 anonim válasza:
én is nagyon sokszor fekszem a hátamon,mert már nem birok egész éjjel az oldalamon aludni,mert nagyon tud fájni,meg zsibbadni.szerintem semmi baja nem lesz annak a pöttömnek ha háton fekszik az ember.meg ha nem jó neki akkor ugy is jelez.
boldog pocakosodást.
40+3 hetes
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez nem baj, csak hason ne, bár úgy már úgysem tudnál, nem igaz :-)
34+3 km
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2009. aug. 25. 13:07
5/5 anonim válasza:
Szia! Én beszereztem egy ún. pocifixet, amit a has alá lehet tenni oldalfekvéskor, és nagyon kényelmes, mert tartja a hasat. Azóta nagyon jókat alszom. Ha gondolod, próbáld ki! Boldog Babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!