30 hetes terhes vagyok. Nagyon sokszor arra ébredek éjjel, hogy begörcsöl a vádlim, van, hogy egyszerre mindkettő. Tudtok ellene valmait?
magneB6
és vádli torna napközben
Magnéziumhiány!Ha nem szedtél B6-ot szedjál be reggelente egyet, vagy reggel este egyet-egyet.De csak a 34-36.hétig, mivel izomzat ernyesztő hatása van, és utána gátolja a szülés beindulását!
Ha nem akarsz vitamint szedni, akkor nassolj egy kis kesudiót, mogyorót, szotyit, mert azokban sok Mg van.
egy kis olvasnivaló:)
Boldog babavárást:)
Napi 2 magneB6, az kb. 100 mg magnézium, nagyon kevés, én ezért váltottam Béres MgB6-ra, abban 250 mg van, és a dokim mondta, ha nem elég a napi 1, akkor 2-őt egyek belőle, de a napi 1-től sem görcsöl már a vádlim. Amúgy esetleg lehet még kálcium hiányod is. Ki kellene tapasztalnod, melyik a kevés.
33 hkm
Kedves utolsó! Akkor kicsit több tejterméket kellene fogyasztanod, vagy kálciumot (pl: Calcium Sandoz) pótolni, mert ennyi mg-al tuti nem lehet hiányod!
33+1 hkm
Én Magnesii Citrici-t szedek, abban 500 mg magnézium van. Próbáld ki, hátha segít.
Az én adagomat nem ajánlom, mert az egy kicsit sok: 3x2 naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!