Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon féltetek a szüléstől?

Nagyon féltetek a szüléstől?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen ;) és ha újra kellene szülnöm, újra félnék. Én ilyen kis "betoji" vagyok
2011. febr. 6. 16:58
 2/10 anonim ***** válasza:

Igen! Bár az elsőtől nem a a szüléstől féltem hanem attól, hogy észreveszem e :) :)

Másodiknál már konkrétan a szüléstől féltem, mert tudtam hogy fájdogál kicsit :) De azt is hogy el is múlik....

2011. febr. 6. 17:06
 3/10 kisnita ***** válasza:
Én féltem is meg nem. Az elején nem gondoltam rá mert nagyon örültem, kicsit később tudatosult bennem, hogy ennek a babának ki is kell majd jönni, na akkor egy picit beparáztam, de gyorsan el is múlt. A vége felé meg már úgy voltam vele, hogy nem érdekel akárhogy fog fájni csak kezdődjön már el és legyek már túl rajta mert már elegem mindenből. Nagyon vártam már, hogy végre megszülessen, túl is hordtam, nyűgös is voltam, minden bajom volt. Nagyon megkínlódtam vele, de megérte. A következőtől is biztos fogok majd félni egy kicsit, de ez természetes, szerintem mindenki fél egy picit. Akinek első az azért mert nem tudja milyen aki meg már szült az azért mert tudja mi vár rá :)
2011. febr. 6. 17:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Én az első 6 hónapban nagyon féltem,nem tudtam elhinni,hogy nekem egyszer meg kell majd szülnöm a babát! Furcsa volt belegondolni,hogy majd én...ott... a szülőágyon...elképzelhetetlen volt! Aztán bekerültem a kórházba,amikor kiengedtek,nem féltem egyáltalán,valami megváltozott bennem,pedig nem hallottam senkit sem szülni! És amikor eljött az idő,hamarabb be kellett feküdnöm akkor egyfolytában kiabáltak,nyögtek,ordítottak a szülő nők a fájdalomtól de mégsem féltem,de még akkor is elképzelhetetlen volt számomra hogy szülni fogok.Szépen ment minden a maga útján vajúdtam napokig (még akkor sem tudtam elhinni) végül császár lett, és még pár óra múlva sem tudtam elhinni,hogy jéé megtörtént...érdekes volt!
2011. febr. 6. 17:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Én az elsőtől nagyon féltem.Nem tudtam mennyire fáj mi lesz majd.

De így utólag nem volt olyan vészes mint amit képzeltem.Nekem gyorsan ment.

Most várom a másodikat.

2011. febr. 6. 17:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia

En be voltam sz*rva :D

Nagyon feltem, de inkabb az ismeretlentol...lehet hallani, hogy valakinek faj valakinek nagyon faj valakinek merg borzalmas...

nem tudtam mik ezek a hatarok es nem tudtam a sajat turokepessegemet sem.

Ugy kepzeltem, hogy uvolteni fogok a fajdalomtol, de nem igy volt.

Nem volt erom erre szerencsere, mert nagyon szegyenlem magamat igy utolag.

Most tervezgetjuk a kistesot :)

Tobb mint 42 orat vajudtam egy eve.Tehat nem kibirhatatlan.

Azert ugyan igy fogok izgulni es felni a masodik elott is az tuti, hisz nincs 2 ugyan olyan szules.

2011. febr. 6. 18:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Az elsőnél először féltem, de amikor a szülésznő közölte a tényt,hogy bizony meg fog születni aznap a babám, minden félelmem elmúlt. Most várom a másodikat, nem mondom hogy nem parázok, de még csak félidős vagyok, ráérek az utolsó hónapban ezen parázni:)
2011. febr. 6. 19:16
 8/10 anonim ***** válasza:

én nem féltem egyáltalán, sőt már a 8. hónapban nagyon vártam, hogy mehessek szülni, kíváncsi voltam, vártam a szülést. "nagyképűsködtem" hogy nem nagy ügy, szülök és kész. meg is lett a böjtje, mert 53 órát vajúdtam. lehet, ha a tetejében még féltem is volna, akkor nem szülök többet, olyan rossz élmény lett volna. de végigcsinálnám akár már holnap is újra, csak nincs kinek.

ma 10 hónapos kisfiú anyukája

2011. febr. 6. 21:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Én rettegtem a szüléstől, főleg hogy faros volt a fiam és nagy babának is jósolták.
2011. febr. 6. 21:46
 10/10 anonim ***** válasza:

az elsőtől nem féltem, csak izgultam, talán az ismeretlentől féltem egy kicsit.

most a másodiknál nagyon keményen félek, sőt rettegek:-(

Az első szülésem nagyon hosszú és fájdalmas volt, félek, hogy most is így lesz, de az jó, hogy tudom hogy mi várható

2011. febr. 7. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!