Császáros anyukák, akik féltetek a szüléstől, mire gondoltatok műtét közben?
4 hét múlva programozott császárom lesz, első baba. Félek a műtéttől. Páromat sajnos nem engedik be. Spinális és altatás közül a spinális érzéstelenítést választom majd. Kérdezném, hogy akik szintén nagyon féltek, mire gondoltak a műtét alatt?
Tudom, hogy csak kb 1 óra az egész, de pl attól félek hogy hányingerem lesz eleve a szülőszobától, sajnos nagyon félős vagyok :(
Vagy nem gondoltatok semmire, csak hallgattátok az orvosokat, ahogyan ők beszélnek?
Köszönöm előre is mindenki válaszát.
Arra gondoltam,hogy mikor hozzák már a picit.
Közben beszéltek is hozzám.
Előtte kapsz "bátorítót".
De bevallom én most is félek, pedig én a 3-ra készülők, néha rémálmaim is vannak.
Szerintem veled is fognak közben beszélni.
Nálam az altatós ott állt a fejemnél, ő volt a tolmács:)
Köszi, akkor ezek szerint beszélnek közben az emberhez, ez jó hír. Nekem (még) nincsenek rémálmaim, de lehet lesznek... Kórházban sem voltam soha, nem hogy műtét és infúzió :( De persze a babáért mindent. De azért nagyon de nagyon félek.
Sok sikert Neked is! :)
Ne aggódj. Én is féltem. Főleg a gerincérzéstelenítéstől, de meg is lepődtem mert arra számítottam hogy fájni fog, de nem. Majd mondtam hogy ájulós vagyok, így az oxigén maszkot közel tartották hogy el ne ájuljak (már a vér gondolatától kész vagyok). Aztán mikor vágtak, azt vártam mikor hallom meg a hangját. Az anesztes hölgy a fejemnél állt és Őt kérdezgettem mi van, mit lát. Mondta, hogy lát egy "sonkácskát", most egy popót...majd meghallottam ahogy felsír! Csodálatos volt! Potyogtak a könnyeim mikor odahozták megmutatni!
Csodás élmény maradt!
Szia!
2 császárom volt,mindkettő jo élmény volt. Beszélgettem az aneszteziologussal,az orvosok is szoltak hozzám,szoval NE izgulj,akik a műtőben vannak,tudják azt,hogy félsz,igyekeznek oldani a feszültséget. Mi még viccelődtünk is!
Szép szülést,jo egészséget!
Köszönöm mindenki válaszát, jobb egy kicsit :) De gondolom mindenki fél, főleg az ismeretlentől. És aztán mindenki túl van rajta :)
Az oxigénmaszk hasznos lehet, talán majd én is szólok előre, hogy el szoktam ájulni...
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!