Hallottatok már olyan esetről, hogy valaki a terhesség 30. hete előtt jól bevásárolt a babának, és elvetélt?
Szerintem ez inkább csak egy szokás.
Nem azt mondják, hogy"ha vásásrolsz, baja lesz" nálunk csak azt, hogy "nem vásárolok még, babonából"
Olyan, mintha keresztbe tennéd az ujjad, hogy szerencséd legyen.
Szerintem a praktikus néplélek így intézte, hogy ne legyen csalódás esetleg, meg felesleges kiadás se, ogye, nem volt mindig túltermelési válság.
De ultrahang se.Meg állandó orvosi ellenőrzés.
Meg terhesvitamin. Azért most nagyobb biztonságban van a fejlődő gyermek, mint amikor ez a mondás kialakult. Ne törődj vele, elavult és kész.
Én 24 hetes terhes vagyok, és most kezdtünk el vásárolni a babának. Engem anyósom szokott kiakasztani a hülyeségeivel, mert szerinte ez még túl korai, bőven ráérek még. Én egyszerűen leszereltem, mondván ha bármi történik a gyerekemmel, biztos nem azon fogok sopánkodni, hogy már megvettem a babakocsit és a kiskádat.
Biztosan minden rendben lesz a babáddal, nyugodtan elkezdheted megvenni a szükséges dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!