Mit hallottatok arról, hogy terhesen nem lehet mesterséges édesítőszert? Én azt olvastam, hogy nincsenek megfelelő előírások a használatáról a terhesség alatt, ezért inkább kerüljük.
Az édesítőszerek mesterséges anyagok!
Semmi természetes nincs benne! Amit eszel azt kapja a babád is!
Van cukor ami cukorrépából vagy nádból van, ott a méz édesítésre!
De ha diétázol az ember, nagyon sik minden van ami édes de mégsem kekl bele + cukor!
Meg lehet oldani a diétàt èdesítőszer nélkül is!
Hársfa tea, kellemes édes! Sütőtök, datolya, füge, ananász!
Gyümölcsturmixox, Dr ha lefagyasztod olyan mint a fagyi!
Napi pár szemtől nem lesz semmi baja a babának, se a mamának. Nem napi egy doboz édesítőt kell megenni.
Ennyi erővel ne együnk semmit.
Csak gondolj a cukorbetegekre, ők kénytelenek édesítőszert használni.
Én nem vagyok cukorbeteg, de mindkét terhességemnél édesítőt használtam (napi 2 kávé = napi 4 szem édesítő), semmi baja a gyerekeimnek.
A cukorbeteg tud fruktózt (gyümölcscukrot) is használni, abszolút természetes.
A mű édesítőszerek ellen vagyok én is, felesleges, ha van jobb.
Amúgy, ha nincs gond tényleg a nádcukor vagy a méz nagyon jó.
Csak a candida diétázók nem ehetnek fruktózt, de azt hiszem ilyen diétát terhesen nem is írnak elő senkinek, mert elég drasztikus.
Az adalék nélküli gyümölcstea nem édes, inkább savanykás. A Lipton csinálja azt, hogy maltitolt rak bele, de az is édesítőszer.
Attól, hogy valaki rak egy kis mézet, nádcukrot a teába, nem fog elhízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!