Hallottatok már arról, hogy a terhesség utolsó 4 hetében nem tanácsos tejterméket fogyasztani? Ez a tejallergia miatt van, vagy más az oka?
Tartottátok hozzá magatokat?
én nem tudom hogy fogom kibírni, mert nagyon kívánom a tejet, napi 2 litert is megiszom.
"Miezmármegint"? Nem hallottam róla.... Minden nap ittam tejet, ettem joghurtot, sajtot, túrót, sorolhatnám. Kislányom 1 éves múlt, senkinek semmi baja, már ő is rendszeresen eszik tejtermékeket, tejet is ivott.
Ki mondta?
Szerintem ennek semmi ésszerű alapja nincs.
Én is imádom a tejet, minden nap iszom 1,5-2 litert és soha semmi bajom nem volt, még az ikreimnek sem.
Szerintem nyugodtan idd tovább, csak jót tesz, főleg ha kívánod! ;)
Szoptatás alatt kellett lemondanom mindenféle tejtermékről, mert a babám ordít tőle, de rendesen. Úgyhogy most muszáj nélkülöznöm a tejtermékeket.
A terhesség utolsó percéig zabáltam a tejtermékeket, én sem hallottam addig, hogy nem lehet. Aztán mikor megszültem többen is mondták, hogy ha terhesség vége felé sok tejes dolgot ettem/ittam akkor hasfájós lesz a babám. Ebben sem hittem/hiszek, de a babám valóban iszonyatos pocakfájós. (Persze nem fogom egyből arra, hogy mert sok tejet ittam.)
Következő terhességnél biztos, hogy kipróbálom, hogy nem eszek tejterméket, mert kíváncsi vagyok, hogy tényleg van-e összefüggés.
Viszont annyi mindent mondanak a kismamáknak, hogy már nem lehet kiigazodni. Szerintem jóformán már semmit sem lehetne enni/inni terhesség és szoptatás alatt, mert annyi tilalom van. A fene tudja/akarja betartani őket!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!