Még mindíg nem tudtam meg a nemét a babánknak ti mikor tudtátok meg?
Figyelt kérdés
20 hetes terhes vagyok és ma voltam uhn nem mondta meg az orvosom pedig fogadott orvos azt mondta hogy még túl kicsi.majd következő uhn megmondja!2011. febr. 3. 19:24
31/33 anonim válasza:
Sejtem, h a Bakosnál voltál genetikain, az nem árulja el senkinek!
Utsó voltam:)
32/33 anonim válasza:
Szerintem,ha fogadott orvos,és Te felhatalmazod,hogy megmondja-persze,ha látja-akkor meg kellene mondania.Ez nagyon hülye duma,hogy kicsi még!Nekem az elsőnél csak a szüléskor derült ki-annyira takargatta magát,ráadásul háttal feküdt-a 2. babánál 20 hetesen kiderült-akkor jött meg az amniocentézis eredménye,ott pedig alap,mert a lelet úgy kezdődik-.Nem voltál máshol UH-on?Nekem a fogadott dokim(mindkét esetben ugyanaz volt,de mindig felhívta rá a figyelmemet)mondta,hogy a genetikai UH-ot más KELL,hogy végezze,mert több szem többet lát(ráadásul ez a protokoll!).És ha a nemét nem is akarod tudni,egy 4D nem árt(orvosi szempontból sem)...sokkal több mindent látnak,mint a 2D-n.
33/33 A kérdező kommentje:
szia utolsó elötti úgy emlékszem hogy a bakosnál voltam de nem vagyok benne biztos most a papírom még a védőnőnél van majd ha visszahozza akkor megírom detényle gúgy emlékszem hogy ő volt
2011. febr. 10. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!