Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még mindíg nem tudtam meg a...

Még mindíg nem tudtam meg a nemét a babánknak ti mikor tudtátok meg?

Figyelt kérdés
20 hetes terhes vagyok és ma voltam uhn nem mondta meg az orvosom pedig fogadott orvos azt mondta hogy még túl kicsi.majd következő uhn megmondja!
2011. febr. 3. 19:24
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Szerintetek a 24 hetes uh kiderül hogy mi lessz a bébi?Mikor kell majd mennem cukorterheléses vizsgálatra? A dokim azt mondta hogy most nem kell semmit csinálnom csak élvezzem növekvő pocakom és majd találkozunk egy hónap múlva:) Hát úgy is lessz nagyon élvezem amikor élénken mozog és nagyon megnyugtat amikor érzem hogy minden rendben van odabent:)És már nagyon várom a júni 23at ti mikorra vagytok kiirva?Valaki fog szülni juni 23 körül a sote2 őn?
2011. febr. 4. 10:44
 12/33 anonim ***** válasza:

Boccsi az offért:

Én is a sote2-re járok, én jövő7en megyek 18 hetes uh-ra de nekem előre szólt a dokim h ott nem fogák megmondani a nemét, mert az uh-os szerint nem ez a dolga h ezt megmondja!!!

Kihez jársz ott?

2011. febr. 4. 12:49
 13/33 anonim ***** válasza:
Nekem ma mondta meg a 18 hetes UH-on a szonográfus,hogy 100% kisfiú! Annyira biztosra mondta,hogy ha nem az,akkor reklamáljak a szülőszobán,hogy elcserélték:D
2011. febr. 4. 15:44
 14/33 A kérdező kommentje:
Én Dr Tahy Andráshoz járok!
2011. febr. 4. 17:19
 15/33 anonim ***** válasza:

Nem voltam 4D-n egyik babámmal sem:

első baba 26 hét (lány)

második baba 18. hét (fiú)

2011. febr. 5. 19:26
 16/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Szerintetek a 24 hetes uhn ki fog derülni hogy mi a neme? Az a furcsa nekem hogy van aki már tudja a 12 hetes uhn na mindeggy addig kiélvezem a terhességem minden pillanatát és mocorgását:D nagyon jó érzés amikor apa beszél hozzá ő meg egy kis boxal visszajelez hogy igen apa hallak:)
2011. febr. 5. 22:06
 17/33 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 12. hetin elfelejtettem megkérdezni, annyira izgultam, aztán a 16. hetin beteg lett a dokim és csak vv-re kaptam beutalót egy másiktól, aznap úgy döntöttünk, hogy elmegyünk 4D-re sikerült délutánra időpontot szerezni, nagy élmény volt, ott 99%-ra mondták, hogy kislány, de várjuk meg a 18. heti uh-t. A 18. hetin nem láttak gyomortelődést, akkor azt mondta a dokim, hogy nem foglalkozik a nemével, most nem az a legfontosabb, hanem a gyomra, elküldött genetikai 4D-re, 4 nap múlva kaptunk időpontot, szerencsére a gyomra rendben:D és ott megerősítették, hogy kislány:D

Reméljük már az is marad a mi kis Lilink:)

Ma vagyunk 20 hetesek!:)

2011. febr. 6. 18:08
 18/33 A kérdező kommentje:
Szia utolsó mi pénteken voltunk 20 hetesek!Remlem a következő uh nál mebgutdjuk mit rejt a pocak! Neked most mekkora a pocakod? látszik már rendesen? Mi a 4dst majd 28 30. hét körül szeretnénk megcsináltatni:) Azt mondják akkor nagyon nagy élmény bár nekem már a 2ds is nagy élmény:) Hol fogsz szülni? Én a sote 2 őn még elképzelhető hogy ha ott szülsz majd akkor találkozni is fogunk puszi
2011. febr. 6. 20:38
 19/33 anonim ***** válasza:
Szia! Utolsó vagyok:D Pocakom már szépen kerekedik szerencsére:D Én ha minden igaz, a Szent Istvánban fogok szülni, bár még nem kértem fel az orvost, majd a következő vizsgálaton szeretném felkérni...Húh, elfelejtettem mit kérdeztél még:D Na mindjárt visszanézem
2011. febr. 6. 21:52
 20/33 anonim ***** válasza:

Nekem is nagy élmény a 2D-s, de a 16. héten nem bírtunk magunkkal elmentünk, a 18. héten pedig muszájból...de azt sem bántuk meg:D ha lesz rá keret, akkor majd a vége felé is el fogunk menni:D Amúgy hogy bírod, hogy nem tudjátok még a nemét? Én nagyon türelmetlen vagyok, alig bírtam ki, hogy végre elmondják:D kisfiút, vagy kislányt szeretnél?ÉS hogy érzed, milyen nemű lesz?

Én kislányt szeretnék, persze a lényeg az egészség, és a kisfiútól sem esnék kétségbe, de úgy örülök, hogy kislánynak tűnik:D

Amúgy én júni 26-ra vagyok kiírva! Ja és még mindig az utolsó voltam:D

:*

2011. febr. 6. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!