Még mindíg nem tudtam meg a nemét a babánknak ti mikor tudtátok meg?
Boccsi az offért:
Én is a sote2-re járok, én jövő7en megyek 18 hetes uh-ra de nekem előre szólt a dokim h ott nem fogák megmondani a nemét, mert az uh-os szerint nem ez a dolga h ezt megmondja!!!
Kihez jársz ott?
Nem voltam 4D-n egyik babámmal sem:
első baba 26 hét (lány)
második baba 18. hét (fiú)
Szia!
Én a 12. hetin elfelejtettem megkérdezni, annyira izgultam, aztán a 16. hetin beteg lett a dokim és csak vv-re kaptam beutalót egy másiktól, aznap úgy döntöttünk, hogy elmegyünk 4D-re sikerült délutánra időpontot szerezni, nagy élmény volt, ott 99%-ra mondták, hogy kislány, de várjuk meg a 18. heti uh-t. A 18. hetin nem láttak gyomortelődést, akkor azt mondta a dokim, hogy nem foglalkozik a nemével, most nem az a legfontosabb, hanem a gyomra, elküldött genetikai 4D-re, 4 nap múlva kaptunk időpontot, szerencsére a gyomra rendben:D és ott megerősítették, hogy kislány:D
Reméljük már az is marad a mi kis Lilink:)
Ma vagyunk 20 hetesek!:)
Nekem is nagy élmény a 2D-s, de a 16. héten nem bírtunk magunkkal elmentünk, a 18. héten pedig muszájból...de azt sem bántuk meg:D ha lesz rá keret, akkor majd a vége felé is el fogunk menni:D Amúgy hogy bírod, hogy nem tudjátok még a nemét? Én nagyon türelmetlen vagyok, alig bírtam ki, hogy végre elmondják:D kisfiút, vagy kislányt szeretnél?ÉS hogy érzed, milyen nemű lesz?
Én kislányt szeretnék, persze a lényeg az egészség, és a kisfiútól sem esnék kétségbe, de úgy örülök, hogy kislánynak tűnik:D
Amúgy én júni 26-ra vagyok kiírva! Ja és még mindig az utolsó voltam:D
:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!