Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még mindíg nem tudtam meg a...

Még mindíg nem tudtam meg a nemét a babánknak ti mikor tudtátok meg?

Figyelt kérdés
20 hetes terhes vagyok és ma voltam uhn nem mondta meg az orvosom pedig fogadott orvos azt mondta hogy még túl kicsi.majd következő uhn megmondja!
2011. febr. 3. 19:24
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Az én orvosom nem csinál uh-t, másikhoz kell járni.2d-s uh 5ezer, de ha nem megyek 4d-re 100km-re távolabb,akkor 30 hetesen még mindig nem tudom kit is rejt a pocak!Ja egyébként, ha jól emlékszem 18-19 hetes lehettem, amikor megtudtam.
2011. febr. 3. 19:29
 2/33 anonim ***** válasza:

Szia!

20 hetes voltam, amikor UH-n megmondták, de csak azért, mert külön szóltam a dokinak, hogy szeretnénk tudni a nemét. Könnyű volt megállapítania, még nem is látta a fütyijét, és már mondta, hogy fiú, mert pyelon tágulata volt, és az a fiúknál jellemző, persze utána láttuk a kukacát is. Ki sem hagyta volna, hogy be ne lógassa a képbe. :)

2011. febr. 3. 19:38
 3/33 anonim ***** válasza:

20 hetesen 4D-n tudtuk meg,de ha nem megyünk el akkor csak a kötelező 32 hetesen tudjuk meg!Addig nem mutatta magát egy kötelezőn sem! :) Kitartás!Hamarosan mindenre fény derül!

1 hónapos kisfiú anyukája

2011. febr. 3. 19:41
 4/33 anonim ***** válasza:
15 hetesen, de én 4d-n voltam, bár már a 2d s képből megállapította a szonográfus hölgy hogy lányunk lesz.
2011. febr. 3. 19:42
 5/33 anonim ***** válasza:
Nekem se mondták meg sima UH-on, én is elmentem 4D-re. Az egyikkel 24 a másikkal 22 hetesen, mindkettőnél azonnal megmondták ott.
2011. febr. 3. 19:42
 6/33 anonim ***** válasza:
A 18. heti genetikai uh-n már tutira mondták, hogy kislány lesz.
2011. febr. 3. 19:45
 7/33 anonim ***** válasza:
Nekem a 18. hetes kötelező UH-n mondta meg a doki (aki nem a fogadott orvosom volt), amikor külön rákérdeztem, hogy kislányom van. Azt mondta, ha előbb kérdezem, a 12. hetes UH-n, akkor azt is megnézte volna... Legközelebb tudni fogom, hogy kérdezni KELL!!!
2011. febr. 3. 19:54
 8/33 anonim ***** válasza:
Az első gyerkőc a 30. héten mutatta meg magát vagyis a kukiját,most a másodikkal 34 hetes vagyok,de ő mindig úgy fordul,hogy sehogy ne lássuk,ha így szégyenlősködik akkor már csak szüléskor tudom csak meg. :)
2011. febr. 3. 20:33
 9/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Én hiába kérdeztem és kértem az orvost hogy mondja meg mit rejt a pocak nem mondta csak mondta az asszisztensnek a bpdt! És utána mondta hogy akkor lehet öltözni és adta a papirt hogy töröljem le magam! Ha a következő uhn sem tudja megmondani hogy mi lessz a bébibogyó akkor már nem akarom megtudni csak szülésnél!Ha már addig kibírtam hogy nem tudom onnantól már ki fogom:)remélem
2011. febr. 3. 20:49
 10/33 anonim ***** válasza:
Nekem se a dokim csinálja,szonográfushoz kell kérnem időpontot. Pont holnap megyek a 18 hetes UH-ra:) Már van egy kislányom és vele is nála voltam a 18 hetesen,100%-ra megmondta,hogy lány. Ennyi idősen már tökéletesen látszik. A dokid vagy nem látja rendesen,vagy nem volt türelme addig nézegetni amíg látszik,vagy kőkorszaki gépe van,sok a variáció. Menj el 4D-re ott megmondják és gyönyörködhetsz is a babádban:)
2011. febr. 3. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!