Még mindíg nem tudtam meg a nemét a babánknak ti mikor tudtátok meg?
Figyelt kérdés
20 hetes terhes vagyok és ma voltam uhn nem mondta meg az orvosom pedig fogadott orvos azt mondta hogy még túl kicsi.majd következő uhn megmondja!2011. febr. 3. 19:24
21/33 A kérdező kommentje:
Nagyon türelmetlen vagyok így hogy nem tudom még hogy mi lessz a neme bár ha tudni fogjuk sem leszünk előrébb mert akkor meg azért lennék türelmetlen hogy miért nincs még itt.Hát mi is lányt szeretnénk de én nagyon úgy érzem hogy fiú lessz nem fontos igazából hogy mi lessz,ha van egészség akkor semmi nem számít szerencsére mindenből uniszexet vettünk így nem lessz probléma ebből sem:) én Júni 23 ra vagyok kiirva.Ti vettetek már valamit?Dolgozol még?Meddig fogsz a igen?
2011. febr. 7. 12:53
22/33 anonim válasza:
18 hetes voltam,amikor megtudtuk a nemét,de pl.Tesómnak már 12 hetesen megmondták.18 hetesen már simán meg lehet látni,ha nem takarja magát.Tehát az orvosod egy pancser,ha ő nem látja 18 hetesen,és azért nem látja,mert kicsi
23/33 anonim válasza:
25 hetesen, addig takarta magát, de szó szerint! A két kis keze a lába között volt, így is született! :-)
24/33 anonim válasza:
Szia!
mi csak a 26. héten épp karácsony előtt tudtuk meg, hogy kislány. Addig takargatta magát, és ezt is csak a 4d-n látták nagy nehezen.
Még a 28 heti sima uh-n sem tudta a másik doki.
Már majd megőrültünk a kíváncsiságtól :D
25/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok hát ha nekem rövid időn belül nem tudják megmondani akkor már nem is akarom megtudni majd csak a szülésnél ha már kibírtam idáig utána is kifogom :)
2011. febr. 9. 15:44
26/33 anonim válasza:
A 12.héten megtudtuk, hogy kisfiunk lesz. A fogadott és a körzeti orvos is megerősítette ezt.
27/33 anonim válasza:
Nekem a 14 héten azt mondták 4d n hogy kislány gyanús mivel a köldökzsinor a lába között volt.A 18. héten pedig megerősitették hogy kislány szintén 4 d n.Azt orvosom azt mondta hgy majd a 24.hét körül tudja megmondani de neki nincs is olyan profi gépe.
28/33 Adri baba válasza:
Nekem a 21.héten derült ki a genetikai Uh-on hogy kislányom lesz!!
Ha nagyon szeretnéd tudni és megteheted mennj el 4d uh-ra.
Én ugyan a 32.héten voltam nagyon nagy élmény volt.
Könnyű szülést kívánok neked!
29/33 anonim válasza:
26ik héten 4D-n tudtuk,meg,hogy kisfiú lesz!
30/33 anonim válasza:
Én a 38. héten tudtam meg. Addig nem mutatta, az anyagi dolgok meg nem úgy jöttek össze, h elmehessünk 3d-re. Így vártunk a születésére, már a végén nem is akartam tudni, de aztán annyira megmutatta, h nem lehetett nem észre venni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!