Az normális, hogy sokszor nem érzek semmit? Ti is ugyanezt érzitek? Ugyanígy élitek meg a várakozást?
Figyelt kérdés
14 hetes vagyok, de néhány napja már megint nem érzek semmit, nem érzem, hogy terhes lennék. Semmi hasfeszülés, semmi haspuffadás. A 12 hetes ultrahang előtt is ezen idegeskedtem annyit, hogy nem éreztem semmit, de akkor megnyugodtam, most viszont megint kezdődik az aggódás elölről. Az ultrahang után hirtelen nőtt egy kicsit, mert néhány nappal utána már ki tudtam kézzel tapintani, viszont azóta semmit nem nő, ugyanakkora a kis dudor.
Nálatok is így volt?
2011. febr. 3. 15:53
1/5 anonim válasza:
Szia! Én 13 hetes vagyok, és mindig ugyanígy érzek, mint Te. A 12 hetes ultrahangon minden rendben volt, Nt:2mm, CRL: 65mm. Orrcsont látható, fejlődik. Tehát minden megnyugtató, de jobban örülnék, ha minden nap éreznék valamit. Neked milyenek voltak a 12 hetes eredmények?:)
2/5 anonim válasza:
14 hetesen szintén ugyanez. azt mondják hogy a második trimeszter az ilyen.
3/5 A kérdező kommentje:
A 12 hetes UH-on minden rendben volt, bár elégé egyszerű, nekem nem mondtak olyan dolgokat, hogy orrcsont látható-e stb. Most inkább visszavágyom, hogy ne érezzek semmit. Ma reggel úgy ébredtem, hogy a jobb oldalamról nem bírtam átfordulni a balra. Egész nap be van görcsölve jobb oldalon, egészen lenn a hasam. Be vagyok parázva. Remélem nem lesz semmi baj.
2011. febr. 4. 10:54
4/5 anonim válasza:
Első vagyok, biztos nem lesz baj, nyugodj meg!!!!! Ha nagyon aggódsz szerintem inkább hívd fel a dokidat, hátha mondd valami okosat!
5/5 A kérdező kommentje:
Hál'Istennek 2 nap alatt elmúlt.
2011. febr. 7. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!