Angliai kismamák, hogy vagytok? Hogy bírjátok ki a várakozást a 12. heti uh-ig?
Hat en nem birtam.. Igy kamuztam egy kicsit a midwife-nak es volt 2 uh a 12 hetes elott! :) Amin amugy mar 13+2 hetes voltam...
Most vagyok bajban, mert a kovetkezo a 20. heten lesz!! Es meg csak 14+3 vagyok. :(
Te hany hetes vagy?
Szia!
Én még csak 5+5 hetes vagyok,és sajnos múlt héten kétszer is volt egy kis vérzésem meg tegnap rózsaszínes folyásom.A melleim nem fájnak annyira minth össze is mentek volna!Nagyon izgulok h minden ok-e...voltam 5x (!!!) azóta dokinál,persze tudod milyenek semmit nem csináltak,de tegnap végre sikerült egy uh-t kikönyörögnöm keddre!!!
Hogy érted el h csináltak 2 uh-t is???
Jól vagytok amúgy?:-))
Szia!
Igen, jol vagyunk, lassan de biztosan haladunk. :)
Sajnalom hogy verezgettel, de latod mehetsz korai ultrahangra. Nekem szerencsere nem volt semmi gondom, en csak kamuztam a midwife-nak, hogy faj a hasam meg ilyenek es azert volt a 12 hetes elott 2 korai ultrahangom. (az elso 7 hetesen, a masodik meg 11 hetesen) Aztan jott a rendes 13+2 hetesen.
Nem szep dolog tudom, hogy kamuzok de egyaltalan nem voltam nyugodt, idegesitett hogy meg azt sem nezik meg hogy mehen beluli e meg hasonlok. Ismerek olyat akinek a 12 hetesen derult ki hogy halott volt a baba. Hat kosz akkor inkabb kiharcolom...
Ti hogy vagytok? Hanyinger meg hasonlok? :)
Örülök h Veletek minden rendben!!:-))
Nekem csak annyi tünetem van h meg vagyok puffadva,meg a cicim fájdogál,de az se mindig!!Sajnos ma reggel is volt egy kis vér,de mindig csak a wc papiron látszik!A tesztek még mindig pozitivak,2-3at mutatnak (digitális clearblue) nem tudom h ez jó-e vagy már 3+ kéne legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!