Ma kellett volna szülnöm. Olyan szomorkás vagyok, hogy nem jött meg ma a baba (úgy érzem, sose jön ki). A farokcsontom viszont egész nap kegyetlenül fáj, nyilallgat. Ti hogy élitek meg a várakozást terminus túllépéskor?
Nekem még van 4 napom, de ugyanezt érzem, amit Te. Már próbálom elpoénkodni, hogy én biztos elefánt vagyok, aki ugye másfél évig vemhes. :)
Nekem a szemérem-, és csípőcsontom fáj kegyetlenül, természetesen éjszaka a legrosszabb. Ha nem erre ébredek, akkor arra, hogy a férjem horkol. :)
Szóval már nagyon elég, és csak egy valami van, amivel bíztatni tudlak: Tuti kevesebb van vissza, mint amennyi eltelt.
Csak akkor nem, ha elefánt vagyok. :D
Türelem, csajok!!
Ilyenkor minden perc egy napnak tűnik, de már tényleg BÁRMIKOR a kezetekbe kaphatjátok a pindurit!!
Én az első babát 15 nappal hordtam túl, tudom, milyen "tűkön ülök " érzés, meg már fáj minden, sehogy sem jó..
Annyit tudok tanácsolni, ALUDJATOK egy jót, amíg lehet :-))
Minden jót, könnyű szülést, boldog babázást!!
3 gyerekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!