Mennyit kérnek általában az orvosok, illetve a szülésznők a MÁV kórházban a szülés levezetéséért?
Figyelt kérdés
2008. jan. 28. 18:46
1/3 anonim válasza:
ha jól tudom a MÁV kórházban már nem lehet szülni átteték a Szabolcs utcaiba
2/3 A kérdező kommentje:
Rosszul tudod, csak a felújítás miatt kellett átmenetileg a Szabolcsban szülni, de már átadták ismét a szülészetet és a Szabolcsot zárták be végleg!
2008. jan. 28. 19:11
3/3 anonim válasza:
Ez éppen fordítva van!A Szabolcs u.-i kórházat zárták be 2007.12.31-el!Én is ott szültem volna,de emiatt a MÁV-ban fogok.Az én orvosom kerek perec közölte,hogy nála 70.000.- lesz a szülés.Egyébként azt olvastam,hogy 50.000.- és 100.000.- között mozog az összeg.Amúgy nálunk Apás szülés lesz és ha nem leszünk esetleg megelégedve a Dr.nő "munkájával",akkor nem fogunk ennyit adni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!