Elmúltak a tünetek, volt ilyen nálatok?
Pár napja elmúltak a tüneteim, eddig halálomon voltam alig bírtam magamhoz térni, felöltözni, egész nap csak feküdtem....most meg...egyedül a hajnali pisilés és a néhai cicifájás maradt meg.ezelőtt párn paig meg tényleg kínlódás volt minden és sok tünetem volt
9hetes Km
Kicsit félek, hogy vége.... :((
Nálatok volt ilyen?
Szia!
Nekem csak mellfeszülésem volt, ami 9-10. hét környékén el-elmúlt pár napra, majd visszatért. Engem is aggasztott, de itt megnyugtattak, hogy ez nem egyedi probléma.
Nyugi! Nincs vége! Most kezdődik majd igazán! :)
Hogy tudnak hiányozni ezek a hülye tünetek, ugye?
Szia!
Szerintem se aggódj. Nekem is van, hogy enyhülnek a tünetek, és én is megijedtem, de pl. ma már hánytam, pedig eddig semmi se volt. Úgyhogy, inkább élvezd, ha jól vagy :-)
Ezt fogom tenni én is. :-)
Igen! én is kb 9-10 hetes voltam mikor elmúlt...én nagyon örültem neki!!! Most fiam lesz...lányomnál hosszabb ideig voltam rosszul.
azóta 19 hetes pocaklakó és eddig minden oké :)) nyugi nincs vége csak már élvezheted a terhességet :))
:D
bocs, magamon mosolyogtam. nekem szinte az első napokban már jelentkezett a gyomroégés, illetve a sürű vécére járás.ráadásul a cicim is majd leszakadt a helyéről, iszonyatosan fájtak. aztán napközben volt hogy a munkahelyemen elaludtam, annyira nem bírtam magamat tartani. aztán 12 hétre mintha elvágták volna. 14 hetesre meg a mellfeszülés is elmúlt.emlékszem egy alkalommal 22óra körül hívtam sírva a barátnőmet hogy biztosan baj van. mivel ő is terhes volt, akkor már olyan 33 hetes így nyugtatgatott. no meg a férjem is hogy ne aggódjak, ez így természetes.
szóval ne aggódj :)
utolsó vagyok :)
mostmár 6 hónapos a volt pocaklakóm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!