A 7 hetes 1 napos uh-omra ezt írták: Egy élő embrió látható. CRL:5mm. Ez normális? Nem túl pici?
Figyelt kérdés
2008. jan. 28. 12:05
11/16 anonim válasza:
Szia!
Köszi a választ! Tegnap voltunk UH-n de sajnos már nem látnak szívhangot. Kedden mégegyszer megnézik, és ha akkor sem látnak, akkor szerdán jön a műtét. Sajnos ez a helyzet.
12/16 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom, hogy ez a helyzet. Bárcsak hasonló cipőben járnátok, mint én!
Nem is tudom, hogy mit lehet ilyenkor mondani! Azt hiszem csak annyit, hogy kitartást, és erőt a jövőben történő dolgokhoz!
2008. febr. 29. 14:48
13/16 anonim válasza:
Szia! Én kedden voltan UH-on, ahol kb ugyanezt állapították meg. Az orvosom azt mondta, hogy két lehetőség van: vagy nem középidőben estem teherbe, vagy valami komoly baj van a babával. Ha az első igaz, akkor egy hét múlva már látja az UH-on, hogy eleget nőtt. Ha baj van, akkor viszont el fog halni :-(. A probléma abból lehet, hogy esetleg nem volt teljesen egészéges az ivarsejt. Nekem kedden derül ki. Nagyon izgulok értetek!
14/16 anonim válasza:
Szia! Hasonló helyzetben vagyok én is. Nekem az mondta az orvosom, hogy két dolog miatt lehetséges ez: nem középidőben estem teherbe, vagy pedig valami fejlődési probléma van a babával. Ha csak később fogant, akkor azt már látja egy hét múlva az UH-on, hogy jól fejlődik. Ha gond van, akkor magától el fog halni :-(. Nekem kedden derül ki. Izgulok értetek!
15/16 anonim válasza:
Most látom, hogy mi a helyzet, nagyon sajnálom!
16/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ezt a kérdést már nagyon rég tettem fel. Csak biztatásként írnám le, hogy azóta nekem meg már van egy majdnem 5 hós boldog, egészséges kisfiam, akit imádok:-)
Mindenkinek minden jót!
2009. jan. 30. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!