Ma voltam nőgyógyásznál 5 hetes vok és 8mm petezsákom van, nem látszott az embrio, és 3 hét mulva kell vissza mennem! Normális ez? Terhességet meg állapította, de mondta, hogy ne kérjek terhes kiskönyvet ki!
Nekem se volt még 5 hetes 6 naposan semmi, csak petezsák, de 8 hetesen már volt szívhang is.
Túl korán mentél, 6. hét előtt felesleges.
De azért gratulálok :)
5(+/- 1 hét): egy szabályos petezsák, átlagos átmérő 8 mm
14 nap múlva : egy élő embrió. CRL: 9 mm, terhességi kor 8 hét (1 nap)
nyugi...korán mentél...de ott a baba
Minden rendben lesz én is így voltam aztán a következő uh-n már szépen hallatszott a szívhang is. Most 18 hetes vagyok.
Sok boldogságot nektek.
Engem is berendelt a doki 6hét előtt két nappal, mert akkor jött a h1n1mizéria, és aggódott a kismamáiért. Semmi nem látszódott a petezsákba akkor.... :-) Kéthetente menni kellett, hogy figyelje- de ez nem protokol, csak 2009őszén csinálta ezt a kismamákkal ez a doki. Két hét mulva már szívhangja is volt.
korán mentél-következő alkalommal hallhatod a babád szívverését is- nagy élmény lesz, készülj fel!!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!