Voltam szerdán nögyógyásznál! Meg állapitotta hogy el ment a be vérzésem meg vele együtt sajnos a babám is! és azt mondták hogy legalább két hónapig most ne is akarjak teherbe esni! Ezt miért mondják? Nagyon el keseredtem! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2008. jún. 27. 19:44
1/6 anonim válasza:
Ne aggódjj, nincs semmi baj. Csak a te egészségi állapotod érdekében mondta azt, hogy most ha lehet ne ess teherbe. A szervezetednek vissza kell állnia a normális kerékvágásba.
Légy türelmes!
Arra viszont nincs szó, amikor egy anya elveszti a gyermekét, én már csak tudom!
Fel a fejjel!
2/6 A kérdező kommentje:
köszi a gyors vélaszt!de nagyon rosszul érzem magam!lehet hogy hülyén hangzik de azota akkor is el sirom magam minden nap ha nem is gondolok rá egész nap!
2008. jún. 27. 20:18
3/6 anonim válasza:
Nekem annak idején minimum 3 hónapot javasoltak. Kell ennyi idő ahhoz, hogy teljesen regenerálódjon a szervezet, és felkészüljön egy újabb terhességre. No meg lelkileg is meg kell erősödni az iszonyú fájdalom után. Menjetek el valahova nyaralni, és pszichésen próbáld összeszedni magad. Legközelebb minden rendben lesz!! Bizzál benne!
4/6 anonim válasza:
Kell hogy a tested kicsit regenerálodjon ne keserdj el nekem is volt vetélésem és rá kb két honapra megint terhes lettem.Azt mondják ,hogy vetélés vagy terheségmegszakitás után könnyeben meg tapad .
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat!rendesek vagytok
2008. jún. 28. 00:23
6/6 anonim válasza:
Szia! Sajnálom, tudom min mész keresztül, borzasztó. De ne add fel, nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy a következőnél biztos minden rendben lesz, És most van egy gyönyörű kilenc hónapos kisfiam :) Várni meg azért kell, hogy a tested rendeződjön. Nekem 2-3 hónapot mondtak, de van aki egy évet javasol. Szerintem ez meg tőled függ, érzed majd ha már készen állsz. Én a második hónapban már terhes voltam megint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!