Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 7 hetes 1 napos uh-omra ezt...

A 7 hetes 1 napos uh-omra ezt írták: Egy élő embrió látható. CRL:5mm. Ez normális? Nem túl pici?

Figyelt kérdés
2008. jan. 28. 12:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, hogy pici-e, de én a legtöbb netes oldalon, 10 mm olvastam. kérdezz rá a dokidnál!
2008. jan. 28. 12:21
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! ezt találtam a 7. hétre: A baba 6 mm-es és jellegzetes C alakot vesz fel. Megkezdődik a karok kezdeményeinek, a felső végtag bimbók kialakulása. 3 kopoltyúíve van, és elkezdődik a köldökzsinór kialakulása is. Ezzel egy időben elkezd fejlődni a testnyél és a hasnyél is. Ekkortájt már regisztrálhatók az első magzatmozgások is, bár ebből a mama még mit sem érez. A hét végére megjelennek az alsóvégtag bimbók, melyekből majd a láb fog kialakulni, és a kézlemezek, valamint az alsó végtag evezőszerű bimbói. Záródik a hátsó neuroporus is, a velőcső hátsó traktusa. A pete már hármas tagolódású: chorion (lepényi rész), amnion (burok rész) és embrionális rész. Mire eltelik ez a hét nap, a baba már 10 mm-es nagyságú.
2008. jan. 28. 12:24
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az én Babám 7 hetesen 12mm volt 31 hetes kismama:)

Szerintem lehet hogy ellettél számolva nem?

2008. jan. 28. 12:31
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az én Babaszem Jankám a betöltött hét hetes terhességkor 8 mm volt. Szerintem is lehet némi elszámolás, de biztos nincs más probléma. Hajrá! 20 hetes kismama
2008. jan. 28. 12:52
 5/16 anonim ***** válasza:
Az én babám 7 hetes és egy naposan 8mm volt,és mi késésben vagyunk a naptárhoz képest egy héttel.Lehet hogy nálatok is csak ennyi van.De nem kell most azon aggódni,hogy biztos kicsi vagy nem tudom én mi,mert ezzel többet ártasz neki,mint használsz.
2008. jan. 28. 16:31
 6/16 anonim ***** válasza:
Szia én,a hatodik hetet betöltve voltam 5mm-es,tehát már a hetedikbe léptünk,és ne aggódj jók a méretei:)de ha a 12dik héten kissebb is mint amit a kora miatt mondanak,nekem azt mondták a babák behozzák magukat.tehát minden rendben ne aggódj.
2008. jan. 28. 17:46
 7/16 anonim ***** válasza:
én nekem 7 hetesen 14mm volt
2008. jan. 28. 19:52
 8/16 anonim ***** válasza:
Én 7 hetes és 2 napos vagyok, és ma 6mm-t mért a doki. Azt mondta, hogy picike, de lehet azért, mert később estem teherbe és nem félidőben. Szóval szerintem nincs semmi gond. Nekem vérezgetés miatt vissza kell mennem 2 hét múlva, és akkor úgyis meglátni, hogy hogy fejlődött. Szerintem ne aggódj, mert senki sem egyforma, így lehetnek eltérések a babóca fejlődésében is.
2008. febr. 1. 12:00
 9/16 anonim válasza:

Sziasztok!

A feleségemmel haonló helyzetben vagyunk, mint az előttünk írók. Kisebb az embrió, mint a kora alapján lennie kellene, de lehet, hogy nem félidőben volt a megtermékenyítés. Az orvos azt javasolt, hogy vetessük el a babát, mert szerinte nem fejlődik rendesen. Kérem az utolsó hozzászólót, hogy írja le, mi lett vele és másokat is, akik hasonló helyzetben voltak/vannak. Nagyon nehéz dönteni. Várjunk még, vagy ne? Elvetessük vagy ne?

Köszi

2008. febr. 27. 09:53
 10/16 A kérdező kommentje:
Én a helyetekben biztos, hogy nem vetetném el. A kérdést én tettem fel 5 hete, tegnap voltam 12 hetes UH.-on, és már 5,4cm volt a baba, és mindene szépen látszott.Ha ezzel segítettem, akkor örülök.
2008. febr. 28. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!