Van okom aggódni vagy ez teljesen normális 6hónapos terhesen,3. babánál?
Sziasztok!
Mindig is túlsúlyos voltam. Az első manómnál 87kg-osan estem teherbe, 116kg voltam a szülés után. 29kg marad rajtam. A másodiknál 92kg voltam, 125kg voltam szülés után. 33kg maradt rajtam.
3év alatt sikerült lefogynom 97kg-ra.
97kilósan estem teherbe, és most tartok a 24.hétnél, és jelenleg 84kg vagyok. A hasam hatalmas, a pici nagyobb,mint az átlag babák ilyenkor (doki szerint). A melleim nagyon sokat nőttek. Nem tudom elképzelni, hogy ennyit fogytam volna.
Viszont nagyon látványos, mert eddig 46-os nacikat hordtam, most 42-est. A lábaim vékonyabbak, izmosabbak.
Nem járok tornára, nem diétázom. Bármit megeszek, amit megkívánok. Viszont a súlyom 12hete ennyi.
Múltkor hallottam olyat, hogy lehet, hogy a pici nem fejlődik rendesen, ha sok a súlyveszteség.
A védőnő is állandóan mondja, hogy hízzak már, mert kell a szoptatáshoz a tartalék.
Nem vagyok kövér, csak a csontjaim nehezek nagyon.
Most tényleg aggódnom kellene? Tényleg lehet baja a babának, ha nem hízom?
24N
Köszönöm!
Igazából az állandó rosszullétek miatt aggódnak. Sokszor hirtelen elsötétül minden, és volt már, hogy elájultam. De nem tudják, mitől. A vérképem normális, a picivel minden rendben.
Ha a picivel minden rendben akkor ne aggódj! És hát igen, ha volt miből leadni akkor az a 13 kiló annyira nem sok. Bár tényleg érdekes a természet hogy eddigi terhességeknél híztál most meg fogysz:) És közben nem vonsz meg magadtól semmit (nem fogyózol vagy ilyesmi).
Egyébként én is a harmadikat várom, én a terhesség kezdete óta fogytam 10 kilót eddig és nem híztam semmit. 17 hetes vagyok, minusz 10 kilóval. 84 kiló voltam most vagyok 74. (177 cm-hez) de én nagyon rosszul voltam az elején ránézni se bírtam sokszor az ételre. Volt miből nekem is leadni.
De azt mondja orvos, védőnő is hogy nem lesz baja a babának, szedjem a vitamint próbáljak táplálkozni rendesen és ennyi amit megtehetek:)
Köszönöm, hogy írtál!
Hát igen, volt miből leadni. Csak olyan rossz a tudat, mikor megjegyzik, hogy de carul nézel ki. Közben meg sosem éreztem magam ilyen jól! :-)
Jó egészséget kívánok Neked és a gyermekednek!
"védőnő azt mondja,hogy hízzak már,kell a szoptatáshoz a tartalék"
Hol él? az őskorban??
igen sovány vagyok, és mind a 2 gyermekem szoptattam,pedig csak 10 kg -t szedtem fel a terhesség alatt,ami le is ment a szülés során... nem baj,ha nem hízol!!!! Van,aki mindössze 4kg- mal lett több a 40. héten...
Hogy Neked milyen lemaradt buta védőnőd van!!
Ha az uh-n minden ok,akkor nincs miért aggódnod!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv: 2 gyermekes 7+6 km :D
Igen, tudom,hogy buta.
Pl a nagylányomat nem akarta hason hagyni aludni. Szegényke az elején minimum annyit bukott, mint amennyit megevett. Ha nincs hason, meg is fullad.
A kicsit meg mondta, hogy ne engedjem járni 7 hónaposan. Azt találta ki, van póráz meg etetőszék.
Szóval buta mint a tök, de mit várja egy huszonéves kiscsajtól, aki gyereket csak messziről látott eddig?
Sok boldogságot és jó egészséget kívánok én is Nektek!
Nem védeni akarom a védőnőt.De sajnos sokszor nem ők tehetnek arról,hogy tudatlanok.Ilyen állatságokat tanítanak nekik és ahogy te is mondtad huszonéves gyermektelen tapasztalat nélkül és csak azt a baromságot szajkózza amit tanult a 30 éves tankönyvekből.
Nyugi, egyébként szerintem is ha az uh minden rendben akkor ne is törődj azzal amit mond.
Boldog babavárást!!!!
33 hkm
Hát én nem tudom,de felénk az a védőnő se mond hülyeséget,aki most kezdte a szakmát és nincs gyereke,és az se aki már 40 fele van és nincs gyereke... Nem ugyan azt tanulják a leendő védőnők? Vagy ez régiónként változik??
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Köszönöm Nektek is!
Lehet, hogy ezt tanulta, de azért fura, mert az idősebb védőnő olyan 50es, ő sosem mond ilyesmit. Múltkor beszélgettem vele, nagyon jó dolgokat mondott. Sajna nem hozzá tartozom. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!