Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy nehéznek érzem...

Normális, hogy nehéznek érzem a hasam 6 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
Még mindig olyan érzésem van néha, mint menstruáció előtt, és nehéznek is érzem a hasam. Kényelmetlen előre hajolva ülnöm is. Második terhesség, de nem emlékszem, hogy az elsőnél lett volna ilyesmi, pláne nem ilyen korán.
2011. szept. 22. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden hamarabb lesz, jobban es nagyobbra fog noni a hasad, mert a tartoizmok meggyengultek az elozo terhesseg alatt.
2011. szept. 22. 14:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 5 hetes +4 napos vagyok és már ugyanezt érzem. Nekem is második gyerek, és már szorosak a nadrágok, kényelmetlenek. Holnap megyek dokihoz, kíváncsi leszek, hogy mekkora értékeket mond, a fiamnál 7 hetesen látta először a "pacámat".
2011. szept. 22. 14:37
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkorhát ez normális :-)

Én csak 6 hosszú nap múlva megyek, de legalább akkor már talán látszik valami. :-)

2011. szept. 22. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:
A belsőizmok tornáztatása?
2011. szept. 22. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!