Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Őszintén, milyen név az hogy...

Őszintén, milyen név az hogy Leonóra? Hogy tetszik nektek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 14:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

Én találkoztam már ilyennel, nem olyan fehér holló és valahol meg is értem. Mármint fontos a név meg minden de ha valaki amiatt nem kerít nagy feneket a dolognak, mert tudja hogy úgyis megszereti a nevet ha a gyermeke hordja, az szerintem igenis bölcs gondolkodásra vall.

Mindenesetre minden kérdésnél van olyan beíró aki hasznos válaszra nem képes csak szimplán nem tudja magában tartani a kérdeiő iránti negatív érzéseit, na ez kevésbé bölcs dolog.

(én írtam amúgy az Eleonórát)

2011. jan. 30. 15:12
 22/25 A kérdező kommentje:

Elnézést egyébként félreolvastam. Többi véleményemet fenntartom:)

Köszönöm az utolsónak:)

Pont azért igyekszem körültekintően eljárni,hogy ne utálja aztán a saját nevét csak mert elborult pillanatomban elneveztem úgy mint majd még 3-4 társát az oviba vagy suliban, vagy egy épp felkapott de furán hangzó divatnévvel.

Hát nem gondolkozunk egyformán ez van. Ettől szép az élet.

2011. jan. 30. 15:16
 23/25 anonim ***** válasza:
Nekem az egyszerű, rövid nevek tetszenek, úgyhogy a Leonóra nem annyira. De van egy Leonóra ismerősöm, őt Lencsinek hívjuk, ez szerintem aranyos!
2011. jan. 30. 18:58
 24/25 anonim ***** válasza:
Egyszer volt hol nem volt egy icipici Lencsi lány :)
2011. jan. 30. 20:40
 25/25 anonim ***** válasza:
Leonóra ismerősömet Lencsinek becézzük.
2011. jan. 31. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!