Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Őszintén, milyen név az hogy...

Őszintén, milyen név az hogy Leonóra? Hogy tetszik nektek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 14:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Annyi sok név van. Most komoly, hogy neked egyetlen egy se tetszik???
2011. jan. 30. 14:35
 12/25 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább Eleonóra.
2011. jan. 30. 14:35
 13/25 A kérdező kommentje:
Igen, komoly:) Valahogy nem tartom olyan nagy jelentőségűnek. Meg sok szempontot kell figyelembe venni (ne legyen a szomszédságban, udvarban ne legyen tucat név, divatnév, de ezer éves se, ne halljuk vissza minden sarkon a nevét) Ne legyen túl rövid se, illetve túl komor, a Nagy mint név így is a mély hangrendű magánhangzó és a jelentése miatt is komolyan hangzik.
2011. jan. 30. 14:46
 14/25 anonim ***** válasza:
44%
Hát ha neked nem számít, nincs jelentősége, akkor legyen Leonóra. Legalább a férjednek fontos, had örüljön.
2011. jan. 30. 14:47
 15/25 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, de inkább az Eleonóra. Mert így "e" nélkül olyan hiányérzetem van :)
2011. jan. 30. 14:49
 16/25 A kérdező kommentje:

Bizonyos fura felhangot érzek az utolsó előtti válaszból, de igyekszem nem felvenni:)

Nem arról van szó h le.om hogy fogják hívni csak hogy sok szempont figyelembe vételével nem nagyon marad név ami húú de tetszene.

Nem a neve fogja meghatározni a gyereket úgyse, és bármi lesz is a neve úgyis megszeretem, megszokom gondolom, tehát így értem hogy nincs jelentősége.

Köszönöm a válaszokat.

2011. jan. 30. 14:52
 17/25 anonim ***** válasza:
44%

Én vagyok a felhangos. Nem arról van szó, hogy bunkózni akarnék, de van egy kisbaba a hasadban, a gyereked, akit már most is imádsz nyilván, aki jópár hónapig napi 24 órában kitölti majd az életed, és neked nincs jelentősége mi lesz az első ajándék, amit tőletek kapni fog? Nekem ez hihetetlen, felfoghatatlan. Soha nem találkoztam még ilyennel.

De a válaszom ettől függetlenül él: ha neked mindegy, had nevezze el az, akinek nem mindegy (és ezt most tényleg felhangok nélkül írom.)

2011. jan. 30. 15:04
 18/25 A kérdező kommentje:

első ajándék ami ad??? dehát mi adjuk neki a nevet és nem fordítva...mindegy hát nem fogunk egyet érteni már látom. Akkor jól éreztem a felhangot.

Szia!

2011. jan. 30. 15:06
 19/25 anonim ***** válasza:
Ő kapja tőletek, én ezt írtam! Olvasd el még egyszer.
2011. jan. 30. 15:08
 20/25 anonim ***** válasza:
"az első ajándék, amit tőletek kapni fog"
2011. jan. 30. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!