Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most őszintén, csak engem...

Most őszintén, csak engem zavar? Sőt néha idegesít.

Figyelt kérdés

1. Mikor valaki olyanokat kérdez:

Jaj, cukorterhelésen hogy lehet kibírni azt a cukros izét? Jaj, hogy tudjátok bekötni a cipőtöket egyedül? Jaj, megettem egy csokit, nem lesz baj?

2. A másik:

Görcsölök, barnázom, vérzem(!) mit csináljak? Mi lehet a baj?

3. Szerintetek terhes vagyok?

2010. jún. 7. 18:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak az idegesít, mikor valaki azt kérdezi, hogy: Leesett a hőm, megjött a mensesem, negatív a teszt, de ugye lehetek terhes?
2010. jún. 7. 18:25
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
csatlakozom az elsőhöz. minden témakörben idegesítő, ha rákérdeznek a nyilvánvalóra. úgyis tudja...
2010. jún. 7. 18:26
 3/18 anonim ***** válasza:
Igazad van, van jó pár idegesítő kérdés, de ez egy ilyen oldal. Vannak jó kérdések, és vannak elég bénák is. De valakinek lehet, hogy az a fontos, és kell olvasnia a megerősítést még egy nyilvánvaló dologról is, hogy megnyugodjon. Kell látnia, hogy ha megjön, negatív a teszt, és éeesik a hő, akkor nem terhes. Talán így elhiszi. Vagy nem... :)
2010. jún. 7. 19:16
 4/18 anonim ***** válasza:
66%

Én jókat nevetek az emberi butaságon, elég nagy az Isten állatkertje. :)

Nekem a kedvencem az volt, amikor a csaj a 3.várja, vérzik, nincs pénz a telcsijén és a férje éjjel ér haza és a válaszoloktól várja a megoldást. Szerintetek normális??? Nem is értem némelyiket, olyan alpári kérdéseket is kiírnak, h csak nézek és ha válaszolsz neki őszintén segítve még neki áll feljebb. :(

A csaj vérezget és nem tudja mit csináljon a férje szexuális vágyával: felvilágosítottam, h orálisan elégítse ki, mert akkor még orgazmusa sem lesz, minthogy a csajnak, hiszen veszélyeztetett- erre ő: állandó émelygéssel küzd, de szerintem csak prűd volt. :)

2010. jún. 7. 19:43
 5/18 anonim ***** válasza:
66%

19.43-as vagyok: remélem érthető volt a vége. Szóval a csaj kiakadt rajtam és elküldött melegebb éghajlatra, h ha nekem is állandó émelygéssel kéne küzdenem nem írtam volna ezt. "Elmondtam" neki, h nem hiszek az egész napos émelygésben, én is tapasztalom, sőt még hányás is jön néha, de nem egész nap...

Szóval összegezve, nem vagy egyedül!!! :)

2010. jún. 7. 19:46
 6/18 A kérdező kommentje:
Erre a nincs lé a telón-sztorira emlékszem:) Na ja, aki megmondja a frankót, azt lepontozzák, mint a huzat:D
2010. jún. 7. 20:44
 7/18 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem akinek első terhessége, annak minden új és talán nincs kivel megbeszélni ezeket a dolgokat. Most miért zavar, ha megkérdezi? Legfeljebb nem válaszolsz neki. Én is írhatom neked, hogy biztos a hormonok miatt idegesítenek ezek a kérdések.
2010. jún. 7. 21:05
 8/18 anonim ***** válasza:
65%
Ha első terhessége, bioszból akkor is tanulta 7. osztályban. Bár van, akinél az első terhesség megelőzi a 7. osztályt..
2010. jún. 7. 21:07
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor is azon a véleményen vagyok, ha van valamilyen dokira tartozó kérdésem, akkor őt hívom fel, mivel a védőnő sem tudhat mindent és nem ide írom ki. Nem azoktól a km-tól várom a választ akik nem doktoráltak le!
2010. jún. 7. 21:15
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
:-) igazatok van. nekem a "leégtem a napon/leettem magam dinnyével - jajj, jujj most mi lesz a babámmal bennem, ugye nem lesz baja" a kedvenc kérdésem.
2010. jún. 7. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!