Most őszintén, csak engem zavar? Sőt néha idegesít.
1. Mikor valaki olyanokat kérdez:
Jaj, cukorterhelésen hogy lehet kibírni azt a cukros izét? Jaj, hogy tudjátok bekötni a cipőtöket egyedül? Jaj, megettem egy csokit, nem lesz baj?
2. A másik:
Görcsölök, barnázom, vérzem(!) mit csináljak? Mi lehet a baj?
3. Szerintetek terhes vagyok?
Én jókat nevetek az emberi butaságon, elég nagy az Isten állatkertje. :)
Nekem a kedvencem az volt, amikor a csaj a 3.várja, vérzik, nincs pénz a telcsijén és a férje éjjel ér haza és a válaszoloktól várja a megoldást. Szerintetek normális??? Nem is értem némelyiket, olyan alpári kérdéseket is kiírnak, h csak nézek és ha válaszolsz neki őszintén segítve még neki áll feljebb. :(
A csaj vérezget és nem tudja mit csináljon a férje szexuális vágyával: felvilágosítottam, h orálisan elégítse ki, mert akkor még orgazmusa sem lesz, minthogy a csajnak, hiszen veszélyeztetett- erre ő: állandó émelygéssel küzd, de szerintem csak prűd volt. :)
19.43-as vagyok: remélem érthető volt a vége. Szóval a csaj kiakadt rajtam és elküldött melegebb éghajlatra, h ha nekem is állandó émelygéssel kéne küzdenem nem írtam volna ezt. "Elmondtam" neki, h nem hiszek az egész napos émelygésben, én is tapasztalom, sőt még hányás is jön néha, de nem egész nap...
Szóval összegezve, nem vagy egyedül!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!