Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most őszintén, csak engem...

Most őszintén, csak engem zavar? Sőt néha idegesít.

Figyelt kérdés

1. Mikor valaki olyanokat kérdez:

Jaj, cukorterhelésen hogy lehet kibírni azt a cukros izét? Jaj, hogy tudjátok bekötni a cipőtöket egyedül? Jaj, megettem egy csokit, nem lesz baj?

2. A másik:

Görcsölök, barnázom, vérzem(!) mit csináljak? Mi lehet a baj?

3. Szerintetek terhes vagyok?

2010. jún. 7. 18:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
első terhességemet élem, és nagyon sokat segített ez az oldal!nem akarom minden hülyeséggel felhívni a nőgyógyászt...meg hát ő nem is nagyon élt át sztem hasonlót, mint itt a mamák, kismamák. csak 23 éves vagyok, de azért amikor olyanok jönnek, h az én köldökömből megy a baba köldökzsinórja, meg ehhez hasonlók azért az ténbyleg idegesítő, és nevetséges!!! :S :)
2010. jún. 7. 21:39
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
engem meg attol raz ki a hideg mikor a kedves kismamak becezik magukat km -mel pffff:D
2010. jún. 8. 01:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek veletek.Oké, vannak dolgok, amikről az ember nem tud kivel beszélgetni, és megkérdezi.Ezzel nincs is semmi baj.De amikor bugyuta, primitív kérdések vannak, akkor mosolygok rajtuk.Az én kedvenceim: Ihatok szénsavas üdítőt?Ihatok citromos ásványvizet? Rántott sajtot csináltam, de meghánytattam magam, hogy ne legyen baja a babának...paff!Ne ezek tényleg viccesek.Ilyenkor úgy írnám, hogy terhes vagy, nem végstádiumú rákos beteg.Egyébként azok is ihatnának üdítőt...

És én is azt gondolom, hogy ha valaki vérzik vagy begörcsöl, semmi keresnivalója ezen az oldalon.A legkevesebb, hogy azonnal ügyelet.Mert lehet elvetél, amíg itt olvasgat.

A szerintetek terhes vagyok? kérdés, meg egyrészt nem ide való, hanem a teherbeesés rovatba.+mi csak jósolni tudunk, biztosat a teszt és az orvos mond.Ezektől én is frászt kapok.

2010. jún. 8. 07:14
 14/18 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

21:05-nek ajánlanám a legújabbat:) Ja, biztos a hormonok:D

2010. jún. 8. 08:20
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

JAj, hát van egy pár!

Terhesen lehet ezt-azt ennem, innom, csinálnom?! Egyesek képtelenek felfogni, hogy a terhesség nem betegség. Egyszer sajna megesett, hogy válaszoltam egy ilyen bugyuta kérdésre, valami olyasmit, hogy nehogy megegye/igya, inkább zárkózzon be, ne mozduljon a 4 fal közül és fotoszintetizáljon. Persze én voltam a hülye....Azóta sem válaszolok ezekre.

Ugye terhes vagyok?

Honnan az Isten nyilából tudjam. Nincs előttem üveggömb. Vagy igen, vagy nem. Más nem lehet.

Mostanában sok ilyen kérdés volt: szerintetek hány hetes terhes vagyok?

Ennyire nem unatkozhatnak az emberek!

Jaj, már 1-2 éve nem szexeltünk a férjemmel, most aztán mi lesz?

Persze sajnálom őket, de ezt inkább a másik féllel kénem gebeszélni, nem itt kiteregetni aporblémáikat.

És még van sok-sok, dióhéjban ennyi.

2010. jún. 8. 10:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Üveggömb:D
2010. jún. 8. 11:11
 17/18 anonim ***** válasza:

Tényleg valaki azt hiszi hogy a saját köldökélböl nö a baba köldökzsinorja?????? atyaég.. én meg azt hiszem sokszor én kérdezek hülyeséget..

33

2010. jún. 8. 12:48
 18/18 anonim ***** válasza:
köldökzsinóros vagyok.... és igen!!!!!!! találkoztam már ilyen kérdéssel, hát inkább nem szóltam semmit, de hát az óvodás gyerek is tudja h mizu.... :S
2010. jún. 9. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!