Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok es...

5 hetes terhes vagyok es nagyon faj a torkom ugy erzem nathas leszek. Mit tegyek hogy ne essek nagyon bele a betegsegbe?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Pihi, tea, C vitamin, orrcsepp, ha lázad van, Panadol. Én is beteg voltam 5 hetesen, nem lett baja a babának.
2011. jan. 29. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Bizzunk benne, hogy nem valami vírus kapott el!! Igyál zsálya teát, és karamelles hagymateát. Bújj ágyba, és pihenj.
2011. jan. 29. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Itt minden megvan, amit tudnod kell:

[link]

2011. jan. 29. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
én mikor beteg lettem, mindennel próbálkoztam. kamilla tea, méz, hagyma, stb. a legjobb dokihoz menni, felír egy Algopyrint és egy torokfertőtlenítőt fog ajánlani, a Tantum Verde ami terhesség alatt is lehet alkalmazni. A házi gyógyítással, meg bio dolgokkal egy hétig voltam beteg, aztán bevettem ezeket és 2 nap alatt csudajó voltam. Vény nélküli gyógyszerek szedése nem ajánlott!
2011. jan. 29. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!