Nagyon náthás vagyok, rettenetesen fáj a torkom, a homeopátiás bogyók nem segítenek, szedhetek be kalmopyrint 2*felet egy nap? Az jó a torkomra is és jobban is vagyok tőle. Láztalan vagyok. Árt ez a babának?
A dokim legutóbb(sajnos elég sokat vagyok beteg)azt mondta lehet,csak módjával.
A betegtájékoztató azt írja nem lehet.....
algopyrint sem lehet bármikor szedni terhesség alatt, azt írja a betegtájékoztató (ha jól emlékszem, csak a középső harmadban lehet)
sinupret drazsét próbáltad náthára?
tantum verde torokspray-t?
homeovox?
ha nincs lázad, szerintem ez nem árt a babának
én egész terhesség alatt köhögtem, és egy orvos sem tudta megmondani, mitől van ez (ahogy megszültem, el is múlt)
sok-sok C-vitamin (cebion csepp pl.)
terhesvitamin!!!!!!
Kalmopyrint NEM szabad szedni,akkor "inkább" az algopyrin de leginkább az sem.Panadol,rubophen vagy más paracetamol hatóanyagút lehet használni.De az előttem író jókat írt,ha láztalan vagy előbb inkább azokat próbáld,viszont a láz már veszélyesebb lehet a babára is,így azt mindenképp csillapítani kell,akár gyógyszerrel is(de akkor sem Kalmopyrin!!!).
Jobbulást Neked!
Egy gyógyszerész anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!