Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól hat a magzatra a...

Mikortól hat a magzatra a betegség? Most 37, 0 a hőm, és náthás vagyok. El kell menni dokihoz? Vagy a magzat nincs veszélyben? 20 hetes km

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 11:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha most délelőtt hőemelkedésed van, akkor lehet hogy estére már lázas leszel. Szerintem menj el inkább orvoshoz, és azt is kérdezd meg tőle, ha lázas leszel, mit kellene tenned.

2011. márc. 7. 11:28
 2/4 krisztivan ***** válasza:
Mindenképp menj el dokihoz,de azt nem tudom hogy figyelted-e hogy amióta babát vársz magasabb-e a hőmérsékleted.Nekem egész várandósság alatt 37,1 és37,5 között volt a hőm.A hosszan tartó magas hő ami árthat a magzatnak.Azt nem szabad megvárni.
2011. márc. 7. 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Menj dokihoz. Bér még nem vészes, de estére tényleg lehett magasabb. A magas lázat csillapítani kell. Én 12 hetesen voltam 2 hétig lázas,38- 38.5 alatt nem ettem lázcsillapítót.

25 hetes kismami

2011. márc. 7. 12:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Elmentem dokihoz, pont tudott fogadni, és adott gyógyszereket, ő is feltételesen. Ha lázas lennék kék panadol, ha erősebben köhögnék, akkor sinupret folyadék, náthára meg tengeri só orrspray. (mind vény nélkül kapható) ezt most azért írtam így le, ha valaki keresget, lásson tapasztalatot! :) Köszi mégegyszer!
2011. márc. 7. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!