Mikortól hat a magzatra a betegség? Most 37, 0 a hőm, és náthás vagyok. El kell menni dokihoz? Vagy a magzat nincs veszélyben? 20 hetes km
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 11:22
1/4 anonim válasza:
Szia!
Ha most délelőtt hőemelkedésed van, akkor lehet hogy estére már lázas leszel. Szerintem menj el inkább orvoshoz, és azt is kérdezd meg tőle, ha lázas leszel, mit kellene tenned.
2/4 krisztivan válasza:
Mindenképp menj el dokihoz,de azt nem tudom hogy figyelted-e hogy amióta babát vársz magasabb-e a hőmérsékleted.Nekem egész várandósság alatt 37,1 és37,5 között volt a hőm.A hosszan tartó magas hő ami árthat a magzatnak.Azt nem szabad megvárni.
3/4 anonim válasza:
Menj dokihoz. Bér még nem vészes, de estére tényleg lehett magasabb. A magas lázat csillapítani kell. Én 12 hetesen voltam 2 hétig lázas,38- 38.5 alatt nem ettem lázcsillapítót.
25 hetes kismami
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Elmentem dokihoz, pont tudott fogadni, és adott gyógyszereket, ő is feltételesen. Ha lázas lennék kék panadol, ha erősebben köhögnék, akkor sinupret folyadék, náthára meg tengeri só orrspray. (mind vény nélkül kapható) ezt most azért írtam így le, ha valaki keresget, lásson tapasztalatot! :) Köszi mégegyszer!
2011. márc. 7. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!