Mit tesztek, ha szülés után olyan szobába kerültök, ahol beteg/náthás/ anyuka is fekszik?
-szerintem ha a kórházban megoldható elszigetelik a beteg kismamát.
ha nincs szoba v. ágy pluszban akkor nincs más megoldás c vitamint és vitamint kell szedned a gyermekágyon.
Első szülésnél nagy mázlim volt: kétágyas szobában voltam egyedül, nagyon jókat pihentem, majdnem mint egy szállodai szoba, ha kértem még az ételt is a szobába hozták. Mikor sétálgattam a folyosón, láttam a hatágyas szobákat és hálát adtam, hogy nem oda kerültem. Tél volt, sokan betegek, köhögés, influenza......
Második babát várjuk, és bizony mondtam a férjemnek, ha legközelebb nem lesz ilyen szerencsés elhelyezésem, akkor átmegyek fizetősbe. Nekem nincs fogadott orvosom, se szülésznő, úgy gondolom, hogy ennyit megengedhetünk magunknak. Főleg, hogy mindenféle betegséget nagyon könnyen elkapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!