Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Júniusra kiírt kismamik, hogy...

Júniusra kiírt kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Tudjátok már a nemét? Érzitek már a babátok mozgását? Hol tervezitek a szülést? Fogadtok fel szülésznőt?
2011. jan. 29. 13:48
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

19.19-es válaszoló vagyok :

Köszönöm hogy drukkoltok és hogy írtatok :)

Remélem minden rendben lesz...ma már nagyon feszült vagyok, csak a holnapot várom hogy a genetikusok mondjanak valamit!

Igen nagyon komolyan fogom venni a pihenést ha sor kerül rá ! Köszi hogy szóltál, jól esik :)

Van egy 1 éves nagy tesó is (Blanka) aki nagyon aktív baba uh valószínű valakitől segítséget fogok kérni hogy ne kelljen emelgetni és tudjak pihenni majd..

Üdv mindenkinek:)) :

Barnus a pocaklakó,Blanka a nagytesó és Timi

Holnap jelentkezem majd!

2011. febr. 2. 13:20
 32/45 anonim ***** válasza:

Én 17.-én megyek megint uh-ra,mert tágulat volt a jobb oldali veséjében visszahívtak kontrollra.Akkor talán nem lesz a lába között a köldökzsínór.

Második baba,a lányomat ügyeletes dokinál szültem és minden oké volt,most se tervezem,hogy dokit fogadjak.

Zsigi vagy Abigél lesz,nem sokára meg tudom:)

2011. febr. 2. 13:39
 33/45 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom a vesetágulatot nagyon könnyen kinövik idővel..

Akkor drukkolok hogy kiderüljön a baba neme!!!

A Honvéd kórházból Dr Hajdú Krisztinához számot valamelyikőtök tudna adni ??

Timi&Barna&Blanka

2011. febr. 2. 13:48
 34/45 anonim ***** válasza:

Közben neten utána néztünk hogy hol rendel és holnap reggel hozzá EGYBŐL HOZZÁ megyünk .KÖSZI HOGY AJÁNLOTTÁTOK, nagyon jókat írnak máshol is Róla!!!!

T&B&B (Jó ha erre rövidítem a nevünket ? :)) )

2011. febr. 2. 14:13
 35/45 anonim ***** válasza:

ismét helló

én vagyok a tegnapi, aki írta, hogy volt magzatvíz vételen. Drukkolok mindenkinek, hogy rendben legyenek azb eredményei. Tényleg ne parázzatok a mv vételtől. És, amint írták, tényleg kell az 1 hét pihi utána, 3 nap szigor (SEMMIT NEM MEGEMELNI? AMI 1 KILÓNÁL NEHEZEBB), és a 4. naptól fokozatosan lehet vihánckodni. Ja, meghát a szex... 4 napig nem ajánlatos. De ezt is el lehet viselni szerintem!

Az én kisfiam neve Máté, és ahogy írom a sorokat, beindult, ilyenkor úgy érzem magam, mintha egy mosógép lennék, ami a csntrifugálás programnál tart! :)

2011. febr. 2. 15:39
 36/45 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én is írtam még az elején Franciaországból..velünk azóta ez történt...nem jó sajna, de ez van:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Szóval mindenkinek kitartást, akár magzatvíz vétel, vagy bármi...a lényeg, hogy a végén minden rendben menjen:)

2011. febr. 2. 16:00
 37/45 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom kedves utolsó válaszoló, amin keresztül mész. Nem vagyunk egyformák, van, aki jobban bírja a terhességet, van, aki kevésbé. Ne okold magad, ilyen a természet! A lényeg, hogy minden betegséged gyógyítható, vagy el fog múlni szülés után, és akkor már ott lesz a babád a karjaidban. A császárt se bánd, gondolom, azért mondta ezt a dokid, mert ha nem múlik a fertőzésed, hüvelyi szülésnél megfertőződhet a baba. Tehát, ez is az ő érdekében történik. Pihenj sokat és vigyázz magatokra!
2011. febr. 2. 16:57
 38/45 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Voltunk reggel Dr Hajdú Krisztinánál, megnézte a babát és nem javasolta a magzatvízvételt. Ő is úgy látta minden rendben és a ciszta pár héten belül vissza fog húzódni!(pár napja a nődokinál még sokkal nagyobb volt)

Nagyon boldogok vagyunk!!!!! Tényleg nagyon profi volt, megszámoltuk még a kis ujjacskáit is :)) és kaptunk egy plusz cd-t a babáról :))))))

Köszi hogy gondoltatok Ránk :) !!!

A szemölcsök pedig remélem elmúlnak, nekem bőrkiütésem lett de már úgy vagyok mindegy mi jön ki rajtam ha egészséges lesz a babó!!! Tudom még korai de a kis fütyis farfekvésű és ahogy látom nagyon jól érzi magát, kíváncsi leszek hogy befordul-e. Ne aggódj a császár miatt!!!! Én szültem rendesen de nem fogok kétségbe esni ettől sem ... !!

A felfázásos dolog helyre jött amúgy?

T&B&B

2011. febr. 3. 12:59
 39/45 A kérdező kommentje:
Jaj de jó, nagyon örülök a jó hírnek!
2011. febr. 3. 17:22
 40/45 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jó hír:) alaposan rátok ijeszthetett a kicsi!

Egyébként vannak /itt is/ akik szültek farfekvéssel...szóval ki tudja, és persze befordulhat még, miért is ne? :)

Én is köszönöm a biztatást a HPV szemölcsökkel kapcsolatban...áprilisig még van időm kitalálni, hogy altatásban vagy epivel szeretném a kis lézeres műtétet...őszintén fogalmam sincs, és addig még lehet belőlük kevesebb, ha valahogy az immunrendszerem felturbózom :S de nőhetnek is:(

A felfázás(hólyaggyulladás) a gyógyszeres kezelés után teljesen elmúlt, itt kint minden hónapban kérnek vizeletmintát, mert abból szűrik a cukrot (nincs terheléses vizsgálat) és azzal mindig rendben vagyok azóta.

További sok sikert nektek is!

2011. febr. 3. 18:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!