Júniusra kiírt kismamik, hogy vagytok?
Én júni.15.-re vagyok kiírva,már hetek óta mocorog aktívabb,mint a nővérkéje:)
Nem tudom a nemét 19 hetes uh-n lába közé kapta a köldökzsínórt a kis szégyelős:)De szerintem fiú.
Visszajött a toxoplazma eredményem:negatív,de hajlamos vagyok elkapni,így minden vérvételnél ismétlik.
3 éve is levették akkor csak simán negatív lett,a fene se érti.Kiváncsi leszek a következő eredményre.
Nem tudom mit csináltak veled három éve, de ha a toxoplazma negatív...az azt jelenti, hogy még sosem estél át ilyen problémán - és ez olyan, mint a bárányhimlő ha már megvolt, nem jön többet, de ha nem akkor megtörténhet és terhesség alatt nem nagyon kéne begyűjteni - ezért minden hónapban újra és újra szűrik a terhesség végéig a neg. kismamákat. (mint ahogy nekem is)
Magyarországon nem viszik túlzásba a szűrést, itt kint a franciák meg vannak érte/miatta zavarodva, szóval engem szűrnek 4 hetente szigorúan - talán a sok sajt miatt:):)
:)
Ezt írtam. Amíg negatív vagy az azt jelenti hogy sosem estél át ezen a problémán, tehát hajlamos vagy elkapni, 3 éve is hajlamos voltál, és remélem az is leszel/maradsz:)
Azt vágom,hogy nem estem még át rajta tehát egyszer majd elkaphatom,de 3 éve csak annyi volt,hogy negatív aztán kész.Nem kértek ismételt vérvételt.
Úgylátszik beújítotak ebben is.
Hahó!
Én 19+3 hetes vagyok, június 26. a nagy dátum. A baba már mocorog, apa még nem érzi, lehet hogy a plusz kilók miatt...:S:) amúgy úgy néz ki kislány, kétszer voltunk 4Dn(egyszer önszórakoztatásból, egyszer genetikán), és két különböző orvos mondta már, hogy lányka lesz:D Már nagyon várjuk:D A pocakom is szépen növöget, első gyermek, nagyon izgulunk. Szent Istvánban fogunk szülni:) Szülésznőt még nem fogadtunk..
Szia!
Akkor csak egy kicsivel fogsz utánam szülni.
Szalámit sem ehetek papa miatt:)
Itt egyébként minden olyan sajt tilos, ami nincs pasztőrözve. Penészes lecsúszhat amennyiben pasztőrözték.
Érdekelne, hogy milyen Svájcban kismamának lenni -ellátás/kórházak/orvosok/kötelező szűrések,mert mi még mindig nem döntöttük el, hol szülök, és közel vagyunk a határhoz.
De, hogy szegény kérdezőt ne offoljuk szét, ha van kedved/időd írd meg priviben!
Szép napot!
szia.
én julius elsejére vagyok kiirva.Remélem kicsit hamarabb jön :) a lányom juni 13-án született.Ez a második terhességem.Most 10kiloval vagyok kevesebb mint a lányommal.Már 17hetes ota érzem a mozgását,egyre aktívabban és kicsit erős a lelkem:)a szülét ugyanugy tervezem,fogadott dokim van szülésznőt is ugyanazt fogadom mert velem majdnem egy idős volt és nagyon kedves.Lesz epidurál is.bp-en a margit kórházban szülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!