Elment a kedvetek a szextől, amikor megtudtátok, hogy babát vártok?
Két vetélés után a mostani, harmadik terhességem is pecsételéssel indult, így elovigyázatosságból természetesen nem mertunk szexelni a "hagyományos" módon.
A férjem orvos, talán megértobb is emiatt, de - kovezzetek meg, ha nem értetek egyet - én személy szerint rosszul éreztem volna magam, ha nem személyesen gondoskodhatom Róla és a kielégítésérol. Elotte sem titkoltam, hogy nem mindig volt hatalmas kedvem az orális szexhez, de nekem annyi elég volt, hogy tudom, Számára mennyire fontos ez.
Ennyi. Én nem szégyellem magam emiatt.
Most 34 hetes terhes vagyok, 34 éves, a Párom pedig 50.
Szia. Én most vagyok 13 hetes, és 23 éves. De a 12. hétig én sem kivántam a sexet. Nekem nincs semmi rossz tünetem a medence csont fájáson kivül. Finnyás voltam, rossz kedvű, egyáltalán nem kivántam, de még kielégiteni se akartam a páromat. Volt hogy szóvá tette finoman, de megérti, muszáj neki :)
Most vissza jött az hogy ismét akarom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!