Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elment a kedvetek a szextől,...

Elment a kedvetek a szextől, amikor megtudtátok, hogy babát vártok?

Figyelt kérdés
A férjetek, párotok mit szólt hozzá? Hány évesek voltatok akkor?
2011. jan. 27. 15:06
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
15.57-es, értelek és köszönöm a válaszod. De az nem gáz ebben az esetben, ha a párod önkielégít, ugye? Úgy értem, hogy ezt el kell fogadnunk, még ha szarul is esik egy kicsit. Nem?
2011. jan. 27. 16:04
 12/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Én baromi rosszul voltam az első trimeszterben, mégis nagyon kívántam a párom...jobban is éreztem magam minden alkalom után. 10 héttől elmúltak a rosszullétek, a szex viszont persze nem. Akár minden nap képes lennék rá, néha már a páromnak sok. (Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy én itthon vagyok szabin neki pedig nagyon összejöttek a melók)

2011. jan. 27. 16:14
 13/25 anonim ***** válasza:
30 éves vagyok, nem ment el a kedvem egyáltalán, és szülés után sem, csak nem lehetett 6 hétig. Mindig nagyon kívántam a férjem, ez nem múlt el a terhesség alatt sem. A vége felé ritkábban voltunk együtt, mert kényelmetlenebb volt a nagy pocak miatt.
2011. jan. 27. 17:35
 14/25 anonim ***** válasza:
Sajnos én is azok közé tartozom, akiknek nem igazán jár a szexen az esze, mióta babát vár :( Engem nagyon zavar, hihetetlen, hogy ennyire megváltozik az ember! 18 hetes vagyok, és eddig 3szor voltunk együtt, és nem tudom lesz-e több alkalom :( Egyszerűen nem áll rá a testem, nem kívánom, csak a bújást , simogatást. Párom 35, én 27 éves vagyok, és nagyon jól viseli, szinte hihetetlen mennyire megértő! Azért még bizakodok a változásban, hátha megjön a kedvem most a 2. harmadban?!
2011. jan. 28. 11:23
 15/25 anonim ***** válasza:

Miért zavar téged, ha a párod önkielégít? Engem egyáltalán nem zavar. Azért mert én nem kívánom, ő se csinálja? Ő szenved attól, hogyha nem csinálhatja, pedig kívánná. Valamilyen szinten önzőségnek tartom, ha téged ez zavar. Inkább magának csinálja, mint egy másik nővel.

Gondold ezt át!

2011. jan. 28. 14:16
 16/25 anonim ***** válasza:
Nekem nem ment el a kedvem, de több vetélés után nem merek kockáztatni, úgyhogy eddig nem volt szex. Viszont én kb. 3 naponta orálisan kielégítem a férjemet. Ő szóvá teszi, hogy hiányzik neki a szeretkezés, de szerintem ez normális, viszont kibírja, ha muszáj. 16. hétben vagyok.
2011. febr. 12. 16:03
 17/25 anonim ***** válasza:
36+5 hetes vagyok, és csak 1× szexeltünk. Mélyen volt a lepény, ezért az elején nem lehetett (bár nem is kívántam), utána minden rendbe jött, kívántam is, de valahogy furi volt az egész. Egyszer még próbálkoztunk, ami nagy nevetésbe fulladt, mert a baba rugdosott köztünk, ahogy a hasunk összeért. Vicces volt :-) Ő "lerendezi" magát, ez engem nem zavar, nem vár el tőlem semmit. Csodálom a kitartását. 26/N 31/F
2011. febr. 12. 16:18
 18/25 anonim ***** válasza:

nekem nem ment el a kedvem se az első babámnál se most.a lányom 19hós végig szexeltünk én 20voltam párom 22,most 22vagyok párom 24 és most is ugyan ugy akár mindennap de lényeg h ne este mert akkorra elfáradok.:)csak most jobban érzem a baba mozgást és igy néha zavar.

20km

2011. febr. 12. 16:35
 19/25 anonim ***** válasza:
Az előttem szóló kedves férjnek:mindenki magából indul ki!A kérdezőnek:nálunk sincs szex amióta terhes vagyok (16hetes vagyok),egyszerűen nem kívánom,ez van.A párom önkielégít,nem is tagadja,konfliktust ez nme okoz.
2011. febr. 12. 17:42
 20/25 anonim ***** válasza:

16.03-as vagyok. Sajnos van abban valami amit a kedves férfi válaszoló írt. Sok, látszólag rendben levő kapcsolatban lép félre a férfi. A férjem cége időről időre többnapos találkozókat szervez vidéken és bizony nem egy kapcsolatban élő kollégája jár ilyenkor prostikhoz. Az ő feleségük/barátnőjük is biztosan azt gondolja, hogy "milyen türelmes" meg "ő sosem csalna meg".

Az egyik régi barátja egyszer azért kereste éjnek évadján a férjemet telefonon, mert a városunkban járt és prostihoz akart menni, a férjemtől várt tippeket. A terhes felesége meg otthon várta.

Ezt a megoldja magának dolgot nem értem. Más módon is ki lehet elégíteni egy férfit, nem csak behatolással. Ha valaki nem bírja az orális szexet, még mindig ott van a keze.

2011. febr. 12. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!