Elment a kedvetek a szextől, amikor megtudtátok, hogy babát vártok?
Köszönöm az eddigieket!
Kedves utolsó! A Párod hogy viseli?
Amióta megfogant a babám, azóta nem voltunk együtt a férjemmel. Valahogy egyáltalán nem kívánom a szexet. Most járok a 29. hétben, 38 éves vagyok.
A férjem egészen jól tűri, legalábbis még nem tette szóvá...
Én se kívántam, nem is esett jól eleinte. Az első 3 három hónapban max. 4X voltunk együtt, ebből csak kétszer volt jó nekem, még egyedül sem volt orgazmusom, sehogy. Már 13 hetes vagyok, kezd javulni fokozatosan a dolog. Még mindig keveset vagyunk együtt, kb. hetente 1X, max. 2X. De az elején mindig kellemetlen egy picit. Nekem inkább lelkileg hiányzik jobban, mint testileg. Párom teljesen megértő, tudja, hogy ez egy különleges állapot és megterhelő a testnek, a szervezetnek. Vettünk könyvet, azt is átolvasta, tudja, hogy ez gyakori.
Hogy kielégítem-e máshogy? Erre nem lehet elegánsan válaszolni, ezt a kérdést már nem részletezem. Ha sehogy nem segitel a párodnak, az sem baj, nem tehetsz róla, ha semmilyen formában nem kívánod a szexualitást, más is így van vele. Ne görcsölj ezen. Ha a párod szeret, megérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!