Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héten fordult meg...

Hányadik héten fordult meg farfekvéses babád (ha megfordult)?

Figyelt kérdés
Én most vagyok 30 hetes, kislányom farfekvéses. Viszonylag kicsi a csípőm, így már a császármetszés gondolata is átsuhant az agyamon. Előző babáim ilyenkorra már mind szépen fejvégűek voltak. Kicsit izgulok.
2011. jan. 27. 10:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugi!!Nekem még a 32.hétig keresztben feküdt a bébi!!!Szó szerint!A 36.héten fordult meg!:)
2011. jan. 27. 10:26
 2/12 anonim ***** válasza:
2011. jan. 27. 10:27
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Első babám végig faros volt, nem fordult meg. Most pedig az uh-k alapján: 31 hetesen fejvégű, 32 hetesen medencevégű, 36 hetesen fejvégű de egy kicsit ferdén fekszik.

Kiszámíthatatlan. Nem tudom hogy lesz a végéig.

Ha netán marad faros a babád, akkor se aggódj, nekem szép emlék maradt a császár. Most meg megpróbálhatjuk a term. szülést ha minden ok (17 hónap után).

2011. jan. 27. 10:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint többedik babád. Nekem a 3. és a 4. csemetém csinált hasonló trükköt. Igaz, Ők nem farosak, hanem harántfekvésesek voltak. Ez még rosszabb, mert faros babát éppen meg lehet szülni, harántosat kizárt. A 3 szülés előtt 2 nappal fordult irányba. A negyediknél indított szülés volt. Előző este mentem be a kórházba, akkor még haránt volt, reggelre - mintha érezte volna, hogy aznap jön a világra-, befordul fejvégűbe.

Látod, erre mondják, hogy a remény hal meg utoljára.

2011. jan. 27. 10:30
 5/12 A kérdező kommentje:
Hátha sikerül meggyőznöm. A három előző babám szülésénél volt fájásgyengeség, az elsőnél vákuum, és volt egy nagyon gyors szülés. Mindháromnál vágtak + szakadtam is, utolsónál a méhszájam is.A harmadik 2900 grammos babámnál mondta a szülésznő, hogy örüljek, hogy nem nagyobb, mert nem biztos, hogy kifért volna. Ezért is félnék így rendesen megszülni. Addig is beszélek hozzá, hátha hallgat rám.
2011. jan. 27. 10:39
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem 26. héten már be volt fordulva. De az, hogy faros nem jelent feltétlenül császárt!!! Anyu is simán megszülte a 60cm-es bátyámat farosan és 3 szülésből ez volt neki a legkönnyebb, pedig nagyon vékony, de nem ment bele a császárba! De van még a babádnak ideje!:D
2011. jan. 27. 10:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

első babám fejjel lefelé volt a 18 héttől kezdve végig. A második 34 hetesen még simán a popóján ült vagy harántba feküdt. 37.héten fordult meg, nem volt kellemes:) Tekintve hogy 4400 grammal született szóval 37 hetesen se volt már pici.

Most a harmadikat várom ő is forog össze vissza, remélem a végére fejvégű lesz ő is.

2011. jan. 27. 11:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a 37. héten fordult be, a 36. heti uh-n még faros volt.
2011. jan. 27. 11:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Nálam a 28. héten volt még farfekvéses, az én orvosom is azt mondta, ha nem fordul meg, akkor császár. Aztán a 32. heti ultrahangon már láttuk, hogy befordult, azóta is így van, most vagyok 32 hetes:) Ne aggódj, még bőven van ideje megfordulni!
2011. jan. 27. 12:12
 10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem. :) Eddig is sok meglepetést okozott már ez a kislány. A meglepetések babája. Az elején meglepődtünk amikor kiderült,hogy ni csak, babánk lesz. Aztán megijesztett, mert tizenöt hetesen összehúzódásaim voltak, enyhe derék fájással kicsi görccsel. A magnézium rendbe tette. Aztán jött az amniocentéziz, izgalmas heteket éltünk át. Drukkoltunk párommal és három kisfiunkkal, hogy egészséges legyen. Amikor a kiderült, hogy nincs semmi rendellenesség csak hab volt a tortán, hogy kislányt rejteget a pocakom. Meglepődtünk, én sírva jöttem ki a rendelőből. Aztán pár hete megint ránk hozta a frászt egy kis vérzéssel, kicsi súllyal. Aztán kiderült, nincs nagy baj és két hét alatt a súlyát is behozta. Nem csodálkoznék hát azon, ha az utolsó pillanatban kegyeskedne csak megfordulni.
2011. jan. 27. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!