Hányadik héten fordult meg farfekvéses babád (ha
megfordult)?
Szerintem nyugi!!Nekem még a 32.hétig keresztben feküdt a bébi!!!Szó szerint!A 36.héten fordult meg!:)
2011. jan. 27. 10:26
2011. jan. 27. 10:27
Első babám végig faros volt, nem fordult meg. Most pedig az uh-k alapján: 31 hetesen fejvégű, 32 hetesen medencevégű, 36 hetesen fejvégű de egy kicsit ferdén fekszik.
Kiszámíthatatlan. Nem tudom hogy lesz a végéig.
Ha netán marad faros a babád, akkor se aggódj, nekem szép emlék maradt a császár. Most meg megpróbálhatjuk a term. szülést ha minden ok (17 hónap után).
2011. jan. 27. 10:27
Ezek szerint többedik babád. Nekem a 3. és a 4. csemetém csinált hasonló trükköt. Igaz, Ők nem farosak, hanem harántfekvésesek voltak. Ez még rosszabb, mert faros babát éppen meg lehet szülni, harántosat kizárt. A 3 szülés előtt 2 nappal fordult irányba. A negyediknél indított szülés volt. Előző este mentem be a kórházba, akkor még haránt volt, reggelre - mintha érezte volna, hogy aznap jön a világra-, befordul fejvégűbe.
Látod, erre mondják, hogy a remény hal meg utoljára.
2011. jan. 27. 10:30
5/12 A kérdező kommentje:
Hátha sikerül meggyőznöm. A három előző babám szülésénél volt fájásgyengeség, az elsőnél vákuum, és volt egy nagyon gyors szülés. Mindháromnál vágtak + szakadtam is, utolsónál a méhszájam is.A harmadik 2900 grammos babámnál mondta a szülésznő, hogy örüljek, hogy nem nagyobb, mert nem biztos, hogy kifért volna. Ezért is félnék így rendesen megszülni. Addig is beszélek hozzá, hátha hallgat rám.
Nekem 26. héten már be volt fordulva. De az, hogy faros nem jelent feltétlenül császárt!!! Anyu is simán megszülte a 60cm-es bátyámat farosan és 3 szülésből ez volt neki a legkönnyebb, pedig nagyon vékony, de nem ment bele a császárba! De van még a babádnak ideje!:D
2011. jan. 27. 10:39
első babám fejjel lefelé volt a 18 héttől kezdve végig. A második 34 hetesen még simán a popóján ült vagy harántba feküdt. 37.héten fordult meg, nem volt kellemes:) Tekintve hogy 4400 grammal született szóval 37 hetesen se volt már pici.
Most a harmadikat várom ő is forog össze vissza, remélem a végére fejvégű lesz ő is.
2011. jan. 27. 11:24
Nekem csak a 37. héten fordult be, a 36. heti uh-n még faros volt.
2011. jan. 27. 11:44
Nálam a 28. héten volt még farfekvéses, az én orvosom is azt mondta, ha nem fordul meg, akkor császár. Aztán a 32. heti ultrahangon már láttuk, hogy befordult, azóta is így van, most vagyok 32 hetes:) Ne aggódj, még bőven van ideje megfordulni!
2011. jan. 27. 12:12
10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem. :) Eddig is sok meglepetést okozott már ez a kislány. A meglepetések babája. Az elején meglepődtünk amikor kiderült,hogy ni csak, babánk lesz. Aztán megijesztett, mert tizenöt hetesen összehúzódásaim voltak, enyhe derék fájással kicsi görccsel. A magnézium rendbe tette. Aztán jött az amniocentéziz, izgalmas heteket éltünk át. Drukkoltunk párommal és három kisfiunkkal, hogy egészséges legyen. Amikor a kiderült, hogy nincs semmi rendellenesség csak hab volt a tortán, hogy kislányt rejteget a pocakom. Meglepődtünk, én sírva jöttem ki a rendelőből. Aztán pár hete megint ránk hozta a frászt egy kis vérzéssel, kicsi súllyal. Aztán kiderült, nincs nagy baj és két hét alatt a súlyát is behozta. Nem csodálkoznék hát azon, ha az utolsó pillanatban kegyeskedne csak megfordulni.
Kapcsolódó kérdések: