Félek megfordult a babám. Eddig fejvégű volt, a csuklását a köldököm alatt éreztem. Most szinte a bordáim alatt csuklik. Lehet hogy farfekvéses lett? 38 hetes vagyok.
egyetértek veled,én sem egyeznék bele egy ilyen lehetőségbe.akkor már inkább a császár.
egyébként olvastam valahol,sajnos már nem tudom hol,mert régebben olvastam,hogy simogatással is lehet arra késztetni a babát,hogy megforduljon.aztán hogy ennek mennyi a valóságalapja azt nem tudom.....
hátha valaki meg tudja erősíteni..
az én babám a 36. hétben fordult vissza, és végig farfekvéses is maradt. Szóba se jött se a megfordítás -mert nagyon kockázatos- , sem a sima szülés. Állítólag a farfekvéses babák nagy százalékában valamilyen "gond" van a köldökzsinórral, pl.: túl rövid, és a sima szülés folyamán esetleg ez bajt okozhat ha elzáródik, nem kap oxigént.
Ne bánd a császárt. A babának kíméletesebb és ami még lényeges, hogy nem piszkálnak alul, ami a későbbiekben meghálálja magát, sőt a férjed is örülni fog neki :) Kicsit nehezebb lesz az első két hét, mintha simán szültél volna, de utána minden rendbejön. Én a műtét után 10 nappal már 2-3 kilométert sétáltam egy nap a lányommal, és semmi bajom nem volt.
Mondjuk hasszorító bugyi beszerzése ajánlott. Nemcsak az alakod miatt, hanem a mindennapi teendők végzéséhez.
Sok erőt és örömöt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!