Alacsony az afp leletén a MOM szint. Előfordult ez szintén valakivel? Aggódom!
Nekem 0,66 lett és 0,70-től jó azt írja.
Nálatok volt ilyen?
Gyógyszert szedtem a vérvétel idején mert náthás voltam, cataflamot szedtem...
Ez bezavarhatott az eredményben szerintetek?
30 vagyok...2-ik babám!
Nekem 0,68 volt, azt mondták, 0,70 -től jó, úgyhogy felküldtek pestre genetikára, ahol volt egy alapos ultrahang, ami szerint tökéletes a baba, így nem küldtek további vizsgálatra, mert csak pici eltérés volt. Ha nagyobb az eltérés, vagy az uh-on nem stimmel vmi, akkor küldenek magzatvizvételre.
Nyugi, a tied sem nagyon rossz, lehet hogy pár nappal hamarabb vették le a vért.
A gyógyszerek elvileg nem befolyásolják ezt az értéket.
A CAtaflam nem javasolt a terhesség alatt. Náthára meg különösen nem....
MOst biztos lepontoznak.
Amúg ez dokifüggő, van, ki legyint, hogy belefér..., én csináltatnék egy négyes tesztet, az még 3 paramétert néz... Reméljük (s ez a valószínű), hogy semmi baj nincs.
mindenképp beszéld meg a dokiddal, lehet továbbküld genetikára
barátnőmnek is ilyen körül volt az értéke, de nem lett semmi baj!
és én sem szednék terhesen cataflámot egy náthára!
A Cataflamont a dokim írta ki, a védőnőm azt mondta vagy belázasodom és az nagyobb baj vagy szedem pár napig ezt mérlegeljem.Hamar meg is gyógyultam tőle, voltam kombinált teszten 12 hetesen ott negatív lett az eredmény!
Emiatt talán nincs izgulni valóm, holnap irány a doki és megmondja a továbbiakat!
Köszi a válaszokat!
Ez egy hasonló kérdés.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!