Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelős! Szerintetek fiús...

Tippelős! Szerintetek fiús vagy lányos pocak? Hányadik hét?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 24. 16:20
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

OFF:

Még az első oldalon írtam, a 10 hónapos Kislány anyukája vagyok.

Szóval piercing:

Hát csajok, én a pozi teszt után kivettem már. Terhességem alatt lilult, barnult mindent csinált. Láttam, hogy nagyon kinyúlt, feszült ott a bőr. Mikor megszültem utána ugyanolyan fura színű maradt. Na mondom egy kis optikai tunning miatt visszateszem a piercinget. Meglepődve láttam, hogy nemhogy nem nőtt össze, de a záróbogyó is átsiklott a lyukon. Undorító. Azóta természetesen nem tettem vissza, és így 10 hónap után még mindig nem forrt össze, és nagyon csúnya. Remélem Ti nem jártok így. Én nagy hibának tartom, hogy anno kiszúrattam........ha én ezt akkor tudom

2011. jan. 24. 20:27
 32/32 anonim ***** válasza:
Ja és gratulálok, és könnyű szülést kívánok. Általában mindig eltalálom a tippelőseket, max egy pár hetet tévedek, de nemet illetően mindig sikerül beletalálnom. Na nálad nem jött össze. Jó egészséget.
2011. jan. 24. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!